PRE DVA DANA SU BILI SREĆNI, DETE JE BILO VESELO: Rodbina i dalje u šoku od tragedije - ne veruju da se Aleksandra ubila (FOTO/VIDEO)

G.N.

21. 08. 2020. u 15:26

ROĐACI Aleksandre E.T. (29) koja je danas sa detetom skočila sa terase zgrade u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu, negiraju da je ona imala psihičkih problema.

ПРЕ ДВА ДАНА СУ БИЛИ СРЕЋНИ, ДЕТЕ ЈЕ БИЛО ВЕСЕЛО: Родбина и даље у шоку од трагедије - не верују да се Александра убила  (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

- Nisu imali nikakve probleme u braku, niti je Aleksandra bila psihički nestabilna - rekao je za "Novosti" Aleksandrin brat Pavle C.

Pavle i Aleksandrina tetka Biljana ističu da ne veruju da se Aleksandra ubila, jer kako kažu, "ne bi ubila ni sebe ni dete".

- Sumnjamo da je dete krenulo na terasu te da je ona krenula za njim - rekao je Pavle.

Tetka stradale Aleksandre, Biljana R., stanuje na istom spratu zgrade, na drugom kraju hodnika.

Kako navode, najpre su pokušavali da probude zeta Nikolu, ali nisu uspeli. Došla je policija i razvalila vrta, zatekli su ga kako spava, jer se vratio iz treće smene.

- Preksinoć smo se videli, bila sam kod njih. Sve je bilo u redu, oni su bili u redu i dete je bilo srećno. Da su imali nekih problema, to bi se videlo na detetu - kaže za "Novosti" Biljana.

Istraga će pokazati da li je bio u pitanju nesrećan slučaj ili pokušaj samoubistva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!