SMRT NA UKLETOJ KRIVINI: Meštani Stublina odavno ukazuju na kritičnu tačku koja je uzela još jedan život

J. D. Lj. - I. B.

13. 08. 2020. u 19:58

NA magistralnom putu Obrenovac - Ub, u selu Stubline, u četvrtak oko 9.15, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, dok su četiri teže i lakše povređene.

СМРТ НА УКЛЕТОЈ КРИВИНИ: Мештани Стублина одавно указују на критичну тачку која је узела још један живот

Foto: Novosti

Šta se tačno dogodilo i ko je odgovoran za ovu tešku nesreću, pokazaće istraga. Ali nije nepoznanica da krivina na tom delu puta, na kojoj se nesreća dogodila - takozvana Jadranska krivina, nije prvi put odnela žrtve. Naime, taj deo puta, osim što na njemu postoji ograničenje brzine od 50 kilometara na sat, nije adekvatno obeležen, niti obezbeđen, a nebrojeno puta događalo se i da u dvorišta u blizini uklete krivine "uleti" motor ili automobil.

Mnogi vozači koji ne poznaju tu deonicu su nažalost stradali. Ali poginulo je čak i nekoliko ljudi iz tog kraja, iako poznaju put, a samo zato što ih je zbog nepreglednog kolovoza "pokupio" neki automobil.

Iako su se meštani Stublina dugi niz godina obraćali nadležnima za pomoć u rešavanju ovog, očigledno životnog problema, on nije rešen. Da li će se nešto u budućnosti promeniti, ostaje da se vidi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024