OVAKO SU PALI SRBI U ŠPANIJI: Za Markom se tragalo od maja, Srbija raspisala MEĐUNARODNU POTERNICU

E. H.

petak, 07. 08. 2020. u 08:00

ОВАКО СУ ПАЛИ СРБИ У ШПАНИЈИ: За Марком се трагало од маја, Србија расписала МЕЂУНАРОДНУ ПОТЕРНИЦУ

Foto printscreen

ŠPANSKA policija uhapsila je u Malagi Marka B. (31) za kojim je naša zemlja raspisala međunarodnu poternicu, jer je tokom jedne od utakmica Kupa Srbije na stadionu Crvene zvezde napao navijača suprotne grupe.

 On je, kako je juče saopštila španska policija, pod istragom i zbog sumnje da je trgovao narkoticima, ali i zbog krađa automobila. Pored njega, privedeni su i Danijela R. (29) i Jovan M. (24), koji su se zatekli u kući u naselju Mijas.

Na snimku, koji je objavljen, vidi se grupa od dvadesetak policajaca koji ulaze u kuću i muškarca koji se bez opiranja predaje. Pretresom svih prostorija otkrivena je laboratorija za uzgoj marihuane, sa svom pratećom opremom, ali u tim prostorijama nije bilo narkotika.

Španska policija nije saopštila da li je nešto od droge pronađeno i zaplenjeno. Takođe, pronađeno je i luksuzno vozilo, za koje se sumnja da je ukradeno u Portugaliji.

Inspektori sa Iberijskog poluostrva tragali su za osumnjičenim Markom od maja, kada su dobili informaciju da se krije u njihovoj zemlji. Nakon opsežnih provera uspeli su da ga lociraju u naselju Mijas. Njemu je, kako je saopšteno, određen ekstradicioni pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)