HAPŠENjE U NOVOM SADU: Pao Zoran Mrvaljević koji važi za lice blisko škaljarskom klanu

S.Đ.

17. 07. 2020. u 13:49

ХАПШЕЊЕ У НОВОМ САДУ: Пао Зоран Мрваљевић који важи за лице блиско шкаљарском клану

Foto: Fejsbuk

ZORAN Mrvaljević (43), iz Herceg Novog koji važi za osobu blisku škaljarskom klanu uhapšen je u Novom Sadu.

Njegovo hapšenje potvrđeno je iz crnogorske policije.

- Nakon izdržane kazne zatvora zbog krivičnog dela koje je počinio u Republici Srbiji, Z.M. je lišen slobode na osnovu crnogorske međunarodne poternice. Z.M. se potražuje po međunarodnoj poternici NCB Interpol Podgorica radi obezbeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se vodi protiv njega u Crnoj Gori zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije, krivičnog delo ubistvo putem podstrekavanja i krivičnog dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga u produženom trajanju, saopšteno je iz Uprave policije.

Njemu je nakon hapšenja od strane Višeg suda u Novom Sadu određen ekstradicioni pritvor.

- Sledi komunikacija nadležnih organa Crne Gore i Republike Srbije radi izručenja ovog lica našoj državi - dodaje se u saopštenju policje.

Mrvaljević je prošle godine uhapšen od strane srpske policije zbog sumnje da je izvršio krivična dela trgovina uticajem i falsifikovanje isprave. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Nebojsa

17.07.2020. 17:32

A zalosno je da mi njima izrucujemo kriminalce, a Crna Gora odbija da izruci bilo koga ko je u Srbiji napravio krivicno delo i prrvare teske desetinam, stotinama hiljada ili milionima evra. NE DAJU NI JEDNOG. Ovo treba da bude pitanje principa i reciprociteta.

Pastrik

18.07.2020. 10:51

Samo me interesuje koga je Crna Gora izrucila Srbiji,tacno je da izrucuju Hrvatskoj i pokrajni kosovo nase drzavljane?taci,haradinaj,ljimaj.....i ostali se baskare po Crnoj Gori a na interpolovoj su poternici,da li su koga izrucili????