"VRIŠTALA SAM OD SREĆE, SIN NIJE ZNAO ŠTA MI SE DOGODILO": Dobitnica stana u Zemunu još ne može da poveruje da je izvučena njena koverta

Novosti online

19. 12. 2020. u 19:55

ВРИШТАЛА САМ ОД СРЕЋЕ, СИН  НИЈЕ ЗНАО ШТА МИ СЕ ДОГОДИЛО: Добитница стана у Земуну још не може да поверује да је извучена њена коверта

Foto: Printskrin

NA VEČERAŠNJEM, četvrtom izvlačenju u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi 2020“ stan u naselju Zemunske kapije je dobila Vesna Cvetković iz Kragujevca. Vesna još ne može da veruje da je glumica Dragana Mićalović izvukla njenu kovertu .

- Kada sam videla svoj koverat, prvo sam pozvala sina koji je u Kini. On se u čudu našao i prvo je mislio da se nešto loše dogodilo, jer sam vrištala od sreće. Pustila sam mu prenos emisije i rekla "Slušaj, slušaj! Dobila sam stan!" - uzbuđeno priča Vesna Cvetković (63), iz Kragujevca, medicinska sestra u penziji.

Ona kaže da još ne može da poveruje da sve ovo nije san i da je presrećna, jer će sada njeni sinovi koji su u inostranstvu imati gde da se vrate.

- Radila sam nešto po kući dok je trajalo izvlačenje. Ni u snu nisam očekivala da bih mogla da dobijem. Bilo je toliko koverti... Bacila sam pogled kada je bilo izvlačenje za stan i videla svoje ime i prezime. Evo još uvek ne mogu da poverujem - kaže Vesna.

Ona je poslala petnaestak kovreti i potajno se nadala da bi upravo mogla da dobije stan.

- Imam dva odrasla sina koja trenutno nisu tu. Jedan je u Kini, a drugi u Rusiji. Obojica su profesori engleskog jezika. Mlađi je ionako planirao da se nakon ove školske godine vrati u Srbiju sa devojkom koja je iz Čačka. Sada će imati gde i da živi.

Da je bela tehnika, obradovala bih se, a ne ovako... Ovo je stvarno velika sreća. Decu sam sama izdržavala dok su se školovali i završavali fakultete. Živelo se skromno, ali, eto, sada smo dobili stan... - presrećna je Vesna.

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)