MOBILNI NOVČANIK ZA VOZAČE: Mobilna aplikacija DRIVE.GO – natoči gorivo, plati klikom i vozi

Promo

30. 07. 2020. u 13:46

STUDIJA sprovedena u 19 zemalja u martu mesecu 2020. godine nedvosmisleno je pokazala promenu u navikama kupaca.

МОБИЛНИ НОВЧАНИК ЗА ВОЗАЧЕ: Мобилна апликација DRIVE.GO – наточи гориво, плати кликом и вози

Foto: Promo

Usluga koja trenutno preuzima primat jeste beskontaktno plaćanje koje se povećalo za čitavih 25 odsto u poređenju sa istim periodom prethodne godine. Čak 79 odsto ispitanika širom sveta potvrdilo je da koristi usluge beskontaktnog plaćanja, čime uspešno zaobilaze nepotrebno dodirivanje olovaka, novca i POS terminal aparata.

Sličan trend može se primetiti i u našoj zemlji. Kupci i prodavci svakodnevno dolaze do novih načina da nastave sa redovnim aktivnostima poštujući mere prevencije i standarde bezbednosti. U skladu sa tim, jedna značajna novina stiže iz kompanije NIS. Prateći promene na tržištu i potrebe vozača, NIS je razvio mobilnu aplikaciju Drive.Go koja omogućava dopunu rezervoara i bezbedno plaćanje goriva direktno iz automobila. Aplikacija se može preuzeti sa Google Play i Apple Store-a, a proces kupovine goriva je brz, jednostavan i siguran. 

Foto: Promo

Nakon preuzimanja Drive.Go mobilne aplikacije, korisnik na benzinskoj stanici pokreće aplikaciju, skenira QR kod koji je istaknut na točionom mestu, a nakon točenja goriva klikom na dugme Plati u samoj aplikaciji završava transakciju. Vlasnicima kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ omogućeno je prikupljanje bonus poena prilikom svake kupovine na NIS Petrol i GAZPROM  benzinskim stanicama, a potrebno je samo da korisnik u aplikaciji registruje svoju „Sa nama na putu“ karticu.

Nova usluga NIS-a  prati najnovije svetske trendove u digitalnim tehnologijama, štedi vreme i omogućava korisnicima bezbedno kretanje i vožnju uz što manje fizičkog kontakta. Pored toga, plaćanje putem Drive.Go mobilne aplikacije značajno doprinosi i bezbednosti svih zaposlenih na benzinskim stanicama.

Svi vozači sa pametnim mobilnim telefonima, imaju priliku da već sada zakorače u novo sutra i iskoriste prednosti koje pruža Drive.Go mobilna aplikacija. Usluga korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije za sada je omogućena na više od 80 benzinskih stanica u većim gradovima Srbije, a NIS će nastaviti da širi mrežu na kojima će ova usluga biti dostupna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!