KO JE OSVOJIO MILION DINARA ZNAĆE SE 3. MARTA: Ovo su pravila konkursa za ime i logo novih brzih vozava

Novosti online

04. 02. 2022. u 12:09

KONKURS pod nazivom "Pusti inspiraciju da te vozi", za ime i logo novog brzog voza u Srbiji, trajaće do 21. februara, a najbolja ideja biće nagrađena sa milion dinara. Pobedničko rešenje će biti proglašeno 3. marta.

КО ЈЕ ОСВОЈИО МИЛИОН ДИНАРА ЗНАЋЕ СЕ 3. МАРТА: Ово су правила конкурса за име и лого нових брзих возава

Foto: Srbija voz

Na konkurs se mogu prijaviti domaća fizička i pravna lica, pri čemu je neophodno ispuniti sve uslove koji su navedeni na sajtu www.pustiinspiracijudatevozi.rs.

Neka od pravila su da logo i ime brzih vozova treba da ilustruju njegove vrednosti (brzina, jedinstvenost, originalnost, savremenost), ime mora biti integrisano u logotip, dostavljeno rešenje treba da sadrži logo sa nazivom u vektorskom formatu u pdf-u, kao i jednobojnu varijantu i negativ, a uz naziv brzog voza potrebna je i specifikacija tipografije. Učesnicima konkursa se preporučuje da prilikom izrade rešenja koriste nacionalne boje Republike Srbije. Potrebno je dostaviti i šifre boja (CMYK, RGB i HEX) korišćenih za izradu rešenja, kao i grafički primer aplikacije na vozu na osnovu fotografija koje se mogu preuzeti sa sajta konkursa.

Rešenje mora biti originalno delo autora i ne sme sadržavati delove drugog autorskog dela. Takođe, ne sme na bilo koji način biti u suprotnosti, odnosno kršiti važeće pravne propise i ne sme predstavljati uvredu, diskriminaciju ili prouzrokovati neprijatnost za bilo koga.

Nepotpune i neodgovarajuće prijave se neće uzimati u obzir.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna