ZASIJAĆE "TRI LISTA DUVANA": Prestonica će početkom 2022. godine dobiti ekskluzivni poslovni objekat na mestu kultne kafane

Promo

03. 09. 2021. u 13:30

POČETKOM sledeće godine, jedna od najatraktivnijih lokacija u centru Beograda, ugao Ulice kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra, dobiće ekskluzivnu poslovnu građevinu.

ЗАСИЈАЋЕ ТРИ ЛИСТА ДУВАНА:  Престоница ће почетком 2022. године добити ексклузивни пословни објекат на месту култне кафане

Foto Arhiva

Na mestu nekadašnje kultne kafane "Tri lista duvana" pri kraju je završetak ovog biznis prostora A klase.

Ovaj savremen poslovni objekat TLD Belgrade nalazi se u samom srcu prestonice, u neposrednoj blizini najvažnijih državnih i gradskih institucija, među kojima su i Narodna skupština Republike Srbije i Skupština grada Beograda.

- Objekat poseduje 8.300 kvadratnih metara za izdavanje na ukupno devet spratova i podzemnu garažu na dva nivoa - objašnjavaju u Kompaniji MPC Properties.

- Svojim zakupcima TLD Belgrade nudi veliku fleksibilnost prilikom uređenja kancelarija i podele prostora, a uzimajući u obzir sve njihove potrebe i osiguravajući najbolja tehnička i dizajnerska rešenja.

Foto Arhiva

Dodatna prednost je, kako kažu, što enterijer uključuje i posebno uređene zone za odmor i relaksaciju, koje zaposlenima omogućavaju kvalitetnu razonodu i predah. Pružaju im priliku da u prijatnom ambijentu razmenjuju iskustva i ideje.

- U prizemlju ovog poslovnog objekta nalaziće se i moderne konferencijske sale, a ideja je da korisnici dobiju svu neophodnu podršku u radu i komfor u realizaciji dnevnih zadataka i sastanaka - kažu naši sagovornici. - Takođe, TLD Belgrade će svojim stanarima ponuditi i luksuzne kafiće i restorane uz direktan prilaz sa najpristupačnije raskrsnice u gradu.

Poseban doživljaj, po kom će novi prestonički poslovni objekat, verovatno biti prepoznatljiv je impresivan panoramski pogled koji gleda direktno na Skupštinu, Pionirski park i Trg Nikole Pašića.

Moderna devetospratnica samo je jedan u nizu uspešnih projekata koji se nalaze u portfoliju kompanije MPC Properties. U pitanju je najveća regionalna kompanija za razvoj i upravljanje nekretninama koja poseduje i "Ušće šoping-centar", "BEO šoping-centar", "Merkator centar Beograd", "Immo autlet centar", kao i poslovne centre "Ušće tauer 1", "Ušće tauer 2" i "Navigator biznis kompleks", ali i mnoge druge ofise i ritejl projekte građene po najvišim svetskim standardima.

SAČUVANO PREPOZNATLjIVO IME

ZAVRŠETAK radova na poslovnom objektu "Tri lista duvana" očekuje se u prvim mesecima 2022. godine. Moderni objekat dobio je naziv po poznatoj beogradskoj kafani koja se nekada nalazila na ovom mestu. Na kultnoj lokaciji nekadašnjeg prestoničkog okupljanja, u budućnosti će se stvarati veliki poslovni poduhvati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!