ČISTAČICA PRONAŠLA TELO PETRA SIMIĆA: Potresna ispovest ćerke čoveka preminulog na VMA - četiri dana je moj otac je bio u toaletu!

Novosti online

05. 05. 2021. u 18:08

PETAR Simić (82) nestao je 1. maja na VMA, a njegovoj ćerki Maji četiri dana kasnije javljeno je da joj je otac preminuo i da su ga pronašli upravo u zgradi ove ustanove.

ЧИСТАЧИЦА ПРОНАШЛА ТЕЛО ПЕТРА СИМИЋА: Потресна исповест ћерке човека преминулог на ВМА - четири дана је мој отац је био у тоалету!

Foto: Z. Knežević/Instagram

- Od kada sam dobila poziv da mi jave da mi je otac preminuo, nisam imala nikakve konkretne informacije. Tek kada sam otišla da vidim telo i da preuzmem njegove stvari, saznala sam da je moj otac pronađen u toaletu VMA - priča Maja.

Kako kaže, on je u ambulantu Hitne pomoći pri VMA otišao ujutru zbog bolova u stomaku. Knjižicu je predao u 8.40, da bi potom satima čekao hirurga.

Porodici je u 14.45 sati javio da i dalje nije primljen na pregled, bio je veoma ljut. Nakon toga izgubili su svaki kontakt sa njim jer mu se telefon ugasio.

- Ovo je stvarno nedopustivo. Četiri dana je njegovo telo bilo u toaletu. Tek ga je danas pronašla čistačica. Ja sam pored tog toaleta prošla dva puta i razmišljala da uđem da proverim da li je unutra, međutim, računala sam da je za pet dana neko ušao da ih očisti i da bi ga pronašao - dodaje ona.

I Maja i njena majka su više puta zvale bolnicu, odlazile tamo da ga traže, postavljale i obaveštenja po zgradi ove ustanove, ni ne sluteći da se Petar sve vreme nalazio tamo.

Sa VMA su rekli da je pacijent upisan u 8.40 ujutru, ali da ne znaju šta se sa njim naknadno dogodilo. Nakon što je telo pronađeno, iz ove ustanove nismo dobili komentar.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

VMA raspad sistema

05.05.2021. 19:52

Da je živ general Papo, koji je znao da u ponoć dodje da kontroliše šta se radi u bolnici, sve bi ih otpustio. Svi koji su podbacili na tim nenajavljenim kontrolama, odmah su dobijali otkaz. Strepeli su od njegove kontrole i VMA u starim zgradama sijao je od čistoće, radili su fantasično. Ovo je nedopustivo da se 4 dana ne očisti wc, sramota.

gorans

05.05.2021. 20:37

Znaci u vojnoj bolnici niko 5 (PET) DANA ne cisti toalet i niko ne kontrolise prostor gde neko moze da ostavi bombu ?! Niko na strazi ?! Dobro je da smo zivi !