OVO JE SONJA KOJA TVRDI DA JE DAČIĆEVA ĆERKA: Šef Skupštine Srbije u šoku nakon što mu je stiglo pismo iz Londona

Novosti online

21. 04. 2021. u 13:52

KAO bomba pukla je vest da šef parlamenta Srbije Ivica Dačić u Londonu "ima" nepriznatu ćerku Sonju!

ОВО ЈЕ СОЊА КОЈА ТВРДИ ДА ЈЕ ДАЧИЋЕВА ЋЕРКА: Шеф Скупштине Србије у шоку након што му је стигло писмо из Лондона

Foto: Printscreen

I samog Dačića zatekla je sadržina pisma koje je elektronskom poštom stiglo na adresu Skupštine Srbije a u kojem izvesna Sonja iz Londona tvrdi da je nepriznata ćerka Ivice Dačića iz braka s njenom majkom od koje se nikada nije ni razveo?!

Štaviše, ona tvrdi da ima i brata čiji je otac upravo Dačić kom traži priznanje da je njegova ćerka i alimentaciju uz poruku da će se boriti da do toga dođe.

Foto: Printscreen

 

Šef Skupštine Srbije Ivica Dačić lako je mogao da padne u nesvest kada mu je stigao mejl od "ćerke Sonje".

On jutros u jutarnjem programu nije krio koliko ga je zateklo pismo koje je dobio iz Londona.

Sonja iz Londona tvrdi da je dvadesetogodišnjakinja, a jutros je u tv programu užiov primećeno da ne deluje tako mlado nego bliže Dačićevim godinama pa se postavlja pitanje kako bi Ivica uopšte mogao da joj bude tata...

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

momcilo

21.04.2021. 14:12

Stizu optuzbe za silovanje i SAD, iz Australije , sada iz Engleske. Devojcice prijavljuju seksualno uznemiravanje bez svedoka, slucaj Palma. Novi neoliberalni bapad, dali protiv vlasti ili da se sto vise u medijima prica o seksu, jer je i to nacin da se nemoral ubaci u narod

Prellee

21.04.2021. 16:10

Podmetacina engleske tajne sluzbe.Nesto zele da iscackaju Dacicu koji je najveci prijatelj sa Rusijom.Kompletan udar na prijateljstvo Rusije i Srbije.

mm

21.04.2021. 16:33

Narode,novinari ovo su ozbiljne stvari pokušavaju da satanizuju narod ponovo kao divljake, silovatelje jer to su sve slučajevi povezani na neki način i( uglavnom novcem) iz vama. Pod hitno donijeti zakon za klevete. Palma je recimo protiv svega što se pokušava progurati o istopolnih zajednicama a za porodicu, materinstvo. Sve mi to smrdi.