ZAŠTO SE NE VRAĆAJU KUĆI? Blizanci 7 godina putuju svetom, a povratak nije opcija (VIDEO)

Novosti onlajn

08. 04. 2021. u 13:10

ARGENTINSKI ulični umetnici, braća blizanci Leandro i Emilio, već sedam godina putuju planetom i njihova ljubopitljivost omogućila je im je da upoznaju mnogo različitih kultura i gradova.

ЗАШТО СЕ НЕ ВРАЋАЈУ КУЋИ? Близанци 7 година путују светом, а повратак није опција (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Cilj nije, kako kažu, da turistički vide ta silna mesta nego da osete stvarni život ljudi koje upoznaju, da ga i sami prožive...

Nemaju bankarski račun, kartice, a novac od nastupa im služi samo da  bi putovali dalje.

Put ih je naveo i u Srbiju kojom su oduševljeni. Dokaz za to je što u našoj zemlji borave duže nego što je to uobičajeno na njihovoj svetskoj tuneji. Treba videti šta kažu o našem narodu i šta je ono po čemu nas izdvajaju od drugih zemalja u kojima su bili.
Njihova priča nateraće mnoge da se zamisle i zapitaju da li su od života dobili zaista to što su tražili.

Sve to je u novoj epizodi "5 minuta sa..." Leandrom i Emilijom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NESVAKIDAŠNJE ISKUSTVO JEDNOG DOSTAVLJAČA: Ne znam da li da bacim one kese i klisnem niz stepenice, ili da stoički sačekam...