POZNATI PSIHOTERAPEUT TVRDI: Da nema doktora Nestorovića, trebalo bi ga izmisliti (VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2021. u 19:15

PSIHOTERAPEUT Zoran Milivojević smatra da je prošla godina bila obeležena strahom i restrikcijama i često smo odustajali od svojih želja.

ПОЗНАТИ ПСИХОТЕРАПЕУТ ТВРДИ: Да нема доктора Несторовића, требало би га измислити (ВИДЕО)

Z.Jovanović

- Ono što nam fali je zabava, što je povezano sa druženjima i putovanjem - naveo je Milivojević u jutarnjem programu tv Prva.

Milivojević ističe da "da nema doktora (Branimira) Nestorovića, trebalo bi ga izmisliti".

- On je veliki stručnjak i čovek koji misli svojom glavom. LJudima treba nada i svetlost na kraju tunela - navodi on, dodajući da je izjava Nestorovića da "možemo u šoping u Milano" imala pozitivan psihološki uticaj na narod u trenutku kada je trebalo sprečiti širenje panike, a u tome je saglasna i psihoterapeut Gordana Nikić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Arhiv za celokupno lekarstvo

02.01.2021. 21:50

Doktoru Nestoroviću bi lekarska komora trebalo a oduzme dozvolu, a gluma i komedija su slobodne komedije, kojima može svako da se bavi. Šegačenje i šenlučenje nisu čak ni profesije.

Slušalac

03.01.2021. 21:38

Ja, takođe, mislim da je, osim stručne, profesor Nestorović imao i tu funkciju - da relaksira situaciju. Da li se otišlo predaleko... Mislim da nisam kadar da odgovorim.

Vukica

09.02.2021. 13:36

Obično delim mišljenje Z. Milivojevića, ali mislim da poznati terapeut nije u pravu kada odobrava ponašanje dr. Nestorovića "u doba korone"- i relaksacija "gledališta" mora da ima neku granicu. Ne kaže naš narod uzalud: "Zasviraj, ali i za pojas zadeni!", a simpatični dr. Nestorović nikako da shvati da je, kad je korona u pitanju, đavo odavno odneo šalu, i da njegov specifični humor mnogi pogrešno razumeju.