POZNATI PSIHOTERAPEUT TVRDI: Da nema doktora Nestorovića, trebalo bi ga izmisliti (VIDEO)

Novosti online

02. 01. 2021. u 19:15

PSIHOTERAPEUT Zoran Milivojević smatra da je prošla godina bila obeležena strahom i restrikcijama i često smo odustajali od svojih želja.

ПОЗНАТИ ПСИХОТЕРАПЕУТ ТВРДИ: Да нема доктора Несторовића, требало би га измислити (ВИДЕО)

Z.Jovanović

- Ono što nam fali je zabava, što je povezano sa druženjima i putovanjem - naveo je Milivojević u jutarnjem programu tv Prva.

Milivojević ističe da "da nema doktora (Branimira) Nestorovića, trebalo bi ga izmisliti".

- On je veliki stručnjak i čovek koji misli svojom glavom. Ljudima treba nada i svetlost na kraju tunela - navodi on, dodajući da je izjava Nestorovića da "možemo u šoping u Milano" imala pozitivan psihološki uticaj na narod u trenutku kada je trebalo sprečiti širenje panike, a u tome je saglasna i psihoterapeut Gordana Nikić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (6)

RED SUNCA, PA RED KIŠE: Evo kakvo nas vreme očekuje danas