U CELOJ EVROPI SAMO SRBIJA ZELENA: U Sloveniju bez karantina mogu građani samo ove 4 zemlje- među njima smo i mi

Novosti onlajn

12. 10. 2020. u 15:44

SLOVENIJA je danas dodatno smanjila listu zemalja čiji građani mogu ući u ovu zemlju bez karantina.

У ЦЕЛОЈ ЕВРОПИ САМО СРБИЈА ЗЕЛЕНА: У Словенију без карантина могу грађани само ове 4 земље- међу њима смо и ми

Foto: gov.si

Vlada Slovenije je odlučila da pooštri zahteve za ulazak u zemlju, jer mnoge države širom Evrope i dalje beleže dnevni rekordni porast broja zaraženih korona virusa.

Naime, od 12. oktobra, samo će četiri zemlje ostati na zelenoj listi, što znači da karantin nije potreban prilikom ulaska u zemlju.

Samo putnici iz Australije, Novog Zelanda, Srbije i Urugvaja mogu ući u Sloveniju bez ikakvih zdravstvenih ograničenja počev od ponedeljka, nakon što je svih šest evropskih zemalja koje su se do sada našle na zelenoj listi premešteno u narandžastu ili crvenu zonu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

DRAGULJ SA OBALE DRINE: Mali Zvornik nudi posetiocima svestranu turističku ponudu