NAJBOLjE IZ SRBIJE: Ovo je prva priča na sajtu predsednika Vučića koja ima za cilj promociju genijalnih ideja

Novosti online

25. 09. 2020. u 09:59

НАЈБОЉЕ ИЗ СРБИЈЕ: Ово је прва прича на сајту председника Вучића која има за циљ промоцију генијалних идеја

Foto: Privatna arhiva

SLUŽBA za saradnju sa medijima predsednika Srbije od danas je pokrenula onlajn platformu preko koje će promovisati pojedince, ideje i projekte, koji u najboljem svetlu predstavljaju našu zemlju.

Prva priča na platformi koja je postavljena je priča o onlajn kuvaru i preporučenim tradicionalnim jelima đaka škole „Vuk Karadžić“.

Kako je navedeno na sajtu predsednik.rs multietnički onlajn kuvar jedan je od projekata koji je realizovan u maju i junu školske 2019/20, tokom trajanja pandemije izazvane korona virusom.

U okviru seminara na temu „Unapređenje međuetničke saradnje Vranja i Tutina osnaživanjem žena i devojčica pripadnica etničkih manjina i umrežavanje relevantnih aktera iz lokalnih sredina“, u saradnji sa udruženjem građana NEXUS, tim Osnovne škole ,,Vuk Karadžić'' u Vranju odlučio je da napravi onlajn multietnički kuvar.

U projektu je učestvovalo 52 učenika od prvog do osmog razreda, među kojima je dvadesetoro romske nacionalnosti. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (28)

Pavle B

25.09.2020. 13:07

Promocija pojedinaca i projekata koji nisu bili u prilici da budu medijski ispraceni a to zasluzuju, je genijalna ideja. Srbija ima cime da se pohvali, ima mnogo vrednosti da pokaze svetu.

Dragan

25.09.2020. 14:00

Srbija ima čime da se pohvali i predstavi jer imamo bogatu istoriju i tradiciju u svim sverama života pa i u kulinarstvu. Dobra ideja je pokretanje onlajn multietničkog kuvara a posebno mi je drago što u ovom projektu učestvuju mlada deca..