KON UPOZORAVA: Nema opuštanja, biće oštra reakcija države, MUP i inspekcije ZAJEDNO u akciji

Tanjug

31. 08. 2020. u 19:51

EPIDEMIOLOG Predrag Kon izjavio je večeras da na vanrednoj sednici Kriznog štaba nisu donete nove mere, već je dogovoreno strože sprovođenje kontrole poštovanja već uvedenih protivepidemijskih mera.

КОН УПОЗОРАВА: Нема опуштања, биће оштра реакција државе, МУП и инспекције ЗАЈЕДНО у акцији

Foto: Printskrin Tanjug

Kon je upozorio da će biti prilično oštra reakcija države i najavio da će doći do koordinasane akcije MUP-a i inspekcija.

"Mi smo postali svedoci prilično čestog narušavanja svih mera, i to svesno", rekao je Kon u Beogradskoj hronici na RTS-u.

On je naglasio da se u zatvorenim prostorima održavaju koncerti, dok publika skandira i i peva.

Kaže da su to mesta super prenošenja, gde jedna osoba u tim mestima može da zarazi njih 15.

Kon je rekao da mere koje su na snazi daju rezultate i da se ne sme dozvoliti da ponovo podignemo virus, naročito uoči polaska u školu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade