PORUKE KRIJU TAJNU NESTANKA: Već peti dan traje potraga za Anom iz Smedereva, njene reči slute na najgore

J. Ilić

07. 11. 2021. u 21:23

PET dana nema ni traga ni glasa od Ane Stojković (44) iz Smedereva, koja je nestala u noći 2. novembra, pošto se automobilom dovezla na most između Smedereva i Kovina. Da li se ubila ili sklonila od svih, dilema je koja muči porodicu i prijatelje koji svakim satom gube nadu da će čuti dobre vesti.

ПОРУКЕ КРИЈУ ТАЈНУ НЕСТАНКА: Већ пети дан траје потрага за Аном из Смедерева, њене речи слуте на најгоре

Ana Stojković i ćerka Natalija

Iza Ane, za sada, ostala su samo pitanja. Porodica nema odgovore i strahuje od najgoreg. Anini roditelji su u šoku, zanemeli.

- Čekamo da se javi, da bude sve kao pre... Ali, sve je manje nade.. Pet dana... svaki dan je sve gore - kaže njena majka koja se jedva bori sa slutnjama. Ni ona nema objašnjenja. Nije, kaže, imala ni snage da čita ćerkine oproštajne poruke koje je ostavila za sobom.

Upravo te poruke, ispisane u velikoj svesci, nađenoj nakon nestanka, za sada jedine kriju tajnu njenog nestanka.

U "oproštajnoj svesci", kako smo saznali, Ana je napisala koliko je bila nesrećna. Čak je ostavila uputstva porodici šta da radi kada je nađu mrtvu. Navodno, tu je i njena želja da cvećara koju je godinama držala nastavi da radi. U svesci je čak i spisak dobavljača iz cvećare kojima treba platiti za isporučeno cveće...

Sveska je u policiji, kao i njen telefon. Posle apela na društvenim mrežama niko se nije javio sa vestima da je negde video Anu.

Iako je pročitala mamine reči oproštaja, ćerka Natalija Ivanović kaže da i dalje ne nalazi odgovor zbog čega je odlučila da ode. Vraća se na poslednji susret s majkom veče pre nego što je u noći između ponedeljka i utorka nestala bez traga.

- Videle smo se u ponedeljak uveče. Pričale o uobičajenim stvarima. Nije delovala loše, nije ništa rekla da bih posumnjala. Rastale smo se, rekla mi je: "Vidimo se sutra"... Sutra sam saznala da je nestala - svedoči Natalija.

Kako saznajemo, Ana se i sa roditeljima videla uoči noći nestanka. Oni nisu primetili bilo šta čudno.

Možda je jedino Ana znala da su ovo oproštajni susreti.

Ni njeni prijatelji ne znaju šta je ovu ženu odvelo od porodice - dve ćerke, roditelja, prijatelja. Mnogi od njih ne veruju da je Ana osoba koja bi naudila sebi.

Depresija sa kojom se borila, a od koje se, prema svedočenju njene ćerke, nije lečila, bila je, po svemu sudeći, jača od nje.

- Ana je bila nesrećna. Nije imala život o kakvom je sanjala. Htela je više od života. Borila se sa depresijom, problemima sa decom, poslom. Nije mnogo pričala, nije pila lekove, nije išla lekaru, kažu njeni prijatelji.

Ana Stojković nestala je u noći 2. novembra. Njen automobil nađen je dva sata posle ponoći na mostu Smederevo - Kovin. Nema očevidaca da se ubila skokom sa mosta u Dunav. Neki ljudi u blizini čuli su dozivanje u pomoć.

BEZ REZULTATA

POTRAGA ronilaca, žandarmerije i policije ne daje rezultate. Njeni najbliži kažu da im se niko nije javio posle apela na društvenim mrežama.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni