RUD JE SRUŠIO ISTROŠENOG POLJAKA: Francuz je odigrao jedan meč više!

M.M.

12. 04. 2024. u 10:25

OKRŠAJ Ruda i Imbera ćemo gledati u četvrtfinalu mastersa u Kneževini.

РУД ЈЕ СРУШИО ИСТРОШЕНОГ ПОЉАКА: Француз је одиграо један меч више!

FOTO: AP/Thibault Camus

Norvežanin je rođeni šljakaš i u Monte Karlu se za sada sjajno snalazi. Na samom startu deseti reket sveta je eliminisao Alehandra Tabila, da bi nešto kasnije bio bolji i od Huberta Hurkača.

Poljak je odigrao veliki broj mečeva u poslednje vreme i stigao ga je umor, a momak iz Osla je to iskusno znao da iskoristi.

Njegov današnji protivnik je do sada odigrao jedan meč više u Kneževini. Srušio je Federika Koriju, dok su kasnije pali Džidžen Džang, odnosno Lorenco Sonego.

Rud i Imber su se sastali 2020. godine na istoj ovoj podlozi i norveški teniser je upisao trijumf. Verujemo da će i večeras slaviti.

NAŠ TIP: Imber - Rud 2-2 (kvota 1,48)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?