KO ĆE POKAZATI VEĆE SRCE? Večiti rivali do poslednje kapi znoja!

M.M.

22. 06. 2023. u 10:20 >> 10:20

KOŠARKAŠI Partizana će u odlučujućoj utakmici finala regionalne ABA lige ugostiti Crvenu zvezdu. Utakmica će se igrati u "Štark" areni sa početkom u 20 časova.

КО ЋЕ ПОКАЗАТИ ВЕЋЕ СРЦЕ? Вечити ривали до последње капи зноја!

Photo: ABA League j.t.d. / Emilija Jovanović

Previše truda i rada tokom sezone je uloženo sa obe strane, crno-beli su bolji uspeh napravili na evrosceni, dok su sa druge strane crveno-beli osvojili trofeje u kupu i Superligi.

Pre početka sezone mnogi su predviđali da će se upravo ovi timovi sastati u finalu i to se naravno i desilo. Bilo je uspona i padova i kod jednih i kod drugih i zato je možda i najpoštenije da se odluka o šampionu Jadrana donese u majstorici.

Obe ekipe su u potpunosti odbranile domaći teren, što je i očekivano. Poslednje dve utakmice su obeležile veliki broj grešaka, što je svakako znak umora i istrošenosti.

U poslednjem duelu izabranici Duška Ivanovića su slavili rezultatom 68:56, a najzaslužniji za trijumf bio je Fakundo Kampaco koji je ubacio 21 poen.

Sjajnu rolu imao je i Ognjen Dobrić koji je imao 14 pogodaka, dok je dvocifreni bio i Petrušev koji je brojao do 10. Nemanja Nedović nije bio u svom elementu, loše je otvorio utakmicu i za 14 minuta na parketu nije imao poenterski učinak.

U poraženom taboru najviše se istakao Dante Egzum koji je imao dabl-dabl učinak od 12 poena i 10 asistencija, dok su Aleksa Avramović i Kevin Panter dodali po 10. Aleksa se vratio na parket i to svakako timu daje neku novu energiju, što smo videli od starta duela.

Stigli smo do samog kraja i sada više glavnu ulogu neće igrati taktika i košarkaško znanje već volja i želja za pobedom.

Naša procena je da će se igrati dosta čvrsto i da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -159,5 (kvota 1,96)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!