"GRAD MODE" PRIPREMA SLAVLJE? Stari lisci nisu rekli sve!

M.M.

21. 06. 2023. u 11:08 >> 11:08

KOŠARKAŠI Virtusa će u šestoj utakmici finala italijanskog prvenstva ugostiti Milano. Utakmica će se igrati u "Segafredo" dvorani sa početkom u 20.30.

ГРАД МОДЕ ПРИПРЕМА СЛАВЉЕ? Стари лисци нису рекли све!

Foto: EPA-EFE/SERENA CAMPANINI

Obe ekipe su za sada u potpunosti odbranile svoj teren i sada ulazimo u samu završnicu.

"Manekeni" su poveli sa 2:0 u seriji, zatim je popularni "Kinder" izjednačio na 2:2, da bi izabranici Etorea Mesine nakon još jednog trijumfa stigli do 3:2 i prve meč-lopte.

U poslednjoj utakmici najefikasniji u domaćem sastavu bio je Ševon Šilds koji je postigao 22 poena, dok ga je pratio Nikolo Meli sa 13, Bili Beron i Šabaz Nejpir imali su po 12 pogodaka. U poraženom taboru najviše se istakao Marko Belineli sa 17 poena, dok su Ajzea Kordinije i Danijel Heket brojali do 14, odnosno 12.

Ako sagledamo realno situaciju, možemo slobodno reći da su najviše podbacili Tornike Šengelija i Miloš Teodosić. Gruzin je ubacio dva poena, dok srpski internacionalac nije imao poenterski učinak.

Oba rivala su bila jako loša u šutu za tri poena, Milano je imao 30% uspešnosti, dok je Virtus bio još lošiji sa svega 26%.

Ovo će biti njihov jedanaesti okršaj u ovoj sezoni i Teo i kompanija su šest puta izlazili kao pobednici. Velikani Italije su i prošle godine igrali finale domaćeg šampionata i tada je klub iz Bolonje slavio rezultatom 4-2.

Očekuje nas interesantna završnica, treneri su izvukli sve iz rukava i šampiona će definitivno odlučiti inspiracija igrača. Na jednoj strani će ekipu nositi Šabaz Nejpir i Bili Beron koji čine strašan bekovski tandem, dok svakako prija i podrška oporavljenog Šildsa koji je propustio dobar deo sezone.

Na drugoj strani imamo stare lisce Marka Belinelija i Miloša Teodosića koji i te kako znaju da se nose sa ovakvim situacijama.

Ukoliko Mesinini puleni pobede, već će se večeras slaviti u "gradu mode", međutim, navijači u "Segafredo" dvorani su svesni situacije i bodriće svoje ljubimce jače nego ikad. 

Kada svedemo račune, kako god se ova finalna serija bude završila, igrači obe ekipe će otići na zasluženi odmor.

Naša procena je da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -158,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis