CRVENO-BELI ČASNO ZAVRŠAVAJU SEZONU U EVROPI? Protivnik se bori za mnogo više!

M.M.

13. 04. 2023. u 11:05

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u poslednjem kolu najelitnijeg evropskog takmičenja ugostiti Fenerbahče. Utakmica će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić" sa početkom u 19 časova.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ЧАСНО ЗАВРШАВАЈУ СЕЗОНУ У ЕВРОПИ? Противник се бори за много више!

FOTO: M. Vukadinović

Jedan loš period je crveno-bele koštao sezone u Evropi. Izabranici Duška Ivanovića su i dosadašnjem delu sezone ostvarili skor od 16 pobeda i 17 poraza.

Šampion ABA lige u poslednje vreme pruža izuzetno kvalitetne košarkaške partije, pobeda nad Borcem bila je sedma u nizu.

U duelu sa Čačanima briljirao je Fakundo Kampaco koji je ubacio 20 poena, dok su ga pratili Filip Petrušev i Luka Mitrović sa po 14.

U listu strelaca upisali su se još Nemanja Nedović (8), Ognjen Dobrić (7), Luka Vildoza (7), Dalibor Ilić (4), Hasan Martin (4), Džo Holand (3), Ognjen Kuzmić (2), i Stefan Lazarević (2).

Sjajni su bili crveno-beli prošle nedelje i na evrosceni, po drugi put ove sezone uspeli su da savladaju grčki Olimpijakos. Gledali smo u dvorani "Aleksandar Nikolić" jednu interesantnu utakmicu a krajnji rezultat glasio je 87-79.

Kampaco je ponovo bio taj koji je pravio razliku, meč je završio sa 20 poena i 8  asistencija.

Izabranici Dimitrisa Itudisa su obezbedili plej-of i sada je samo pitanje koju će poziciju zauzeti.

Siguno je samo da ne mogu imati prednost domaćeg terena ali peta pozicija bi im i te kako odgovarala, u tom slučaju bi im protivnik u nokaut fazi bio Monako.

Pre samo sedam dana Fener je slavio u istanbulskom derbiju protiv Anadolu Efesa, Marko Gudurić i saigrači trijumfovali su rezultatom 103-96.

Centralna figura meča bio je Najdžel Hejs koji je brojao do 26.

Očekuje nas interesantan duel, igrači u crveno-belim dresovima će želeti da pobedom završe sezonu u Evropi, dok će se turski predstavnik boriti za mnogo više.

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +160,5 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima