"OŠTRICE" DOTAKLE NOVO DNO: "Vukovi" žele da prekinu post na "Mulineu"

O. M.

25. 02. 2024. u 11:20

VULVERHEPTON dočekuje Šefild junajted u pretposlednjoj utakmici 26. kola Premijer lige.

ОШТРИЦЕ ДОТАКЛЕ НОВО ДНО: Вукови желе да прекину пост на Мулинеу

Foto: Profimedia

Vulvsi u meč sa "fenjerašem" ulaze osokoljeni pobedom na gostovanju Totenhemu u prošlom kolu. Sada će ekipa Gerija O' Nila imati priliku da prvi put ove godine veže dve pobede.  Ovo je dobra prilika za njih da prekinu niz od dva poraza na svom stadionu, a ako izgube od najlošije ekipe u ligi biće to ne samo rezultatska katastrofa nego i prvi put od 2021. godine da vežu tri poraza na Molineu.

Ipak, veliki su favoriti, kako zbog trenutne forme i igračkog kadra, tako i zbog činjenice da "oštrice" nisu pobedile u poslednjih osam međusobnih susreta. Takože, Vulvsi samo jednom ove sezone nisu uspeli da postignu gol na Mulineu, a danas se suočavaju sa njgorom odbranom u ligi.

Sezona "oštrica" je za vikend dostigla još jednu novo dno pošto ih je na "Bramal lejnu" Brtajton deklasirao sa 5:0. Taj poraz je poništio sav dobar rad koji je Šefild junajted uložio u svoju prethodnu pobedu od 3:1 protiv Luton tauna, a još gore je što su izjednačili rekord po broju mečeva koje je ekipa iz Premijer lige ikada izgubila sa razlikom od pet golova u istoj sezoni u istoriji takmičenja. Taj broj za Šefild ove sezone iznosi pet.

Dakle, samo u tih pet utakmica primili su golova koliko Liverpul u 26 kola ili dva više od Arsenala u istom razdoblju!

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 2,10)

POLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU EMISIJE KLADIONIČARSKE PRIČE

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)