SAMO DVA PUTA NISU "ISPOŠTOVALI": Ovo je "siguran" tip kada igra Hofenhajm

O. M.

11. 02. 2024. u 12:03

HOFENHAJM dočekuje Keln u 21, kolu nemačke Bundeslige. Utakmica se igra od 17 časova i 30 minuta na "Rajn-Nekar areni".

САМО ДВА ПУТА НИСУ ИСПОШТОВАЛИ: Ово је сигуран тип када игра Хофенхајм

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Iako prema aktuelnoj tabeli to ne bi moglo da se kaže, jer Hofenhajm je u sredini tabele, ova utakmica može da dobije epitet derbija začelja, imajući u vidu formu domaćina i trend njihovih rezultata prema kojima su u trenutno možda i težoj situaciji od "jarčeva". U svakom slučaju ako ovako nastave, "plavo-beli" bi ubrzo mogli da se nađu u teško j situaciju.

Ekipa Pelegrina Mataraca je sezonu počela odlično, sa četiri pobee u prvih pet kola. Već posle petog kola krenuo je pad koji se ubrzo pretvorio u totalni kolaps. Hofenhajm je u narednih 15 kola osvojio 14 bodova, samo dva više nego u prvih pet.

U tom period pobedili su samo Bohum i Štutgart. Ovo drugo je bilo veliko iznenađenje, a zasluge verovatno idu Mataracu koji je pre Hofenhajam vodio "švabe" pa je znao slabosti protivnika.

S druge strane, Keln je u prošlom kolu iznenadio Ajntraht i pobedom prekinuo niz od pet utakmica bez trijumfa.

"Jarčevi" su ove sezone ostvarili samo jednu pobedu u gostima i to protiv "fenjeraša" Darmštata. Ipak, uspeli su da ostanu neporaženi pre dve nedelje u Volfsburgu. čak i da prvi stignu do vođstva u 38. minuta ali je njohova radost trajala samo dva minuta.

Poslednja dva susreta Hofenhajma i Kelna donela su pobede gostujućih ekipa, oba puta bilo je 1:3.

Kada igra Hofenhajm, utakmice uglavnom dolaze "GG". To se ove sezone nije desilo samo dva puta - protiv Borusije Dortmund u Kupu (0:1) i protiv Union Berlina u prvenstvu (0:2).

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024