NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za utorak

V.M.

06. 02. 2024. u 09:54 >> 09:54

JEDAN gol nas je odvojio od trećeg dobitnog tiketa u nizu, ali se danas nadamo povratku na pobedničke staze

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за уторак

FOTO: AP

Utorak

16.00 Jordan - Južna Koreja 2 (1,57)

20.45 Sautempton - Votford 1 (1,58)

21.00 Rendžers - Aberdin 1&2-5 (1,73)

Ukupna kvota: 4,29

Na današnjem tiketu se nalaze tri para. Prvi nam stiže sa Kupa Azije. Jordan je napravio veliki rezultat plasmanom u polufinale i daće sve od sebe da se na tome ne zaustavi, ali ipak mi prognoziramo pobedu Južne Koreje koja ima dosta kvalitetniji tim. Son i družina su se već sastali u grupnoj fazi takmičenja sa Jordancima, a konačan rezultat je glasio 2:2.

Sautempton je u neverovatnoj formi i verujemo da će pred svojim navijačima overiti plasman u narednu fazu FA kupa iako za protivnika imaju respektabilni tim Votforda.

"Policajci" dišu za vrat Seltiku i današnjom pobedom bi se izjednačili po broju bodova. Aberdin je u krizi pa sumnjamo da može odneti kući neki bod. Kec je fiks, a pojačali smo ga kombinacijom golova.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije