PRILIKA ZA MEC DA IZAĐE IZ REZULTATSKE KRIZE: Klermon ima drugi najlošiji napad u "ligama petice"

O. M.

05. 01. 2024. u 11:03

MEC dočekuje Klermon u trećem kolu Kupa Francuske. Utakmica se igra na stadionu "Sen Simforijen" od 20 časova i 45 minuta.

ПРИЛИКА ЗА МЕЦ ДА ИЗАЂЕ ИЗ РЕЗУЛТАТСКЕ КРИЗЕ: Клермон има други најлошији напад у лигама петице

Foto: Profimedia

Jedan od samo dva međusobna duela prvoligaša u ovoj rundi najmasovnijeg francuskog klupskog takmičenja (ovo je deveta runda računajući i preliminarne), mogao bi da označi kraj serije loših rezultata za jednu od ove dve ekipe.

Mec je 2023. godinu završio porazom od Pari Sen Žermena koji je bio četvrti uzastopni za njih, ali prva utakmica u tom nizu u kojoj su uspeli da postignu gol. Ova serija dovela ih je u situaciju da strepe za opstanak, pošto sada imaju samo dva boda više od Tuluze koja je prva ispod crte.

S druge strane, Klermon je poslednji na tabeli, a nedavni poraz od Rena bila je šesta utakmica bez pobede za izabranike Paskala Gastijena. Poveli su početkom utakmice, ali su krajem prvog poluvremena ostali sa igračem manje, što su gosti iskoristili da postignu tri gola u nastavku i tako se vrate na pobedničku stazu.

Klermon je ekipa sa drugim najbezopasnijim napadom u svim "ligama petice", posle Empolija. Samo 11 puta su postigli gol na 17 utakmica, tačnije na sedam jer u deset mečeva nisu uspeli da pronađu put do protivničkog gola.

NAŠ TIP: NG (kvota 1,80)

PREDLOG ZA HRABRIJE: 1&NG (kvota 4,05)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)