"CRVENI ĐAVOLI" U BORBI ZA TROFEJ: Fjučer je iznenadio Piramidse

O. M.

28. 12. 2023. u 13:17

AL AHLI i FK Fjučer boriće se za titulu osvajača egipatskog Superkupa. Utakmica je na programu od 18 časova na stadionu "Mohamed bin Zajed" u Abu Dabiju.

ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ У БОРБИ ЗА ТРОФЕЈ: Фјучер је изненадио Пирамидсе

Profimedia

"Crveni đavoli" su do finala stigli teže nego što se očekivalo, pošto su ekipu Keramika Kleopatra savladali sa 1:0 autogolom u zaustavnom vremenu.

S druge strane, Fjučer, koji je na Superkup došao kao zamena za Zamalek, koji je ove godine izbačen jer je prošle godine odbio da nastupi u finalu, u borbu za trofej stigao je savladavši na penale Piramidse. Zanimljivo je da su prošle sezone (igrano u maju ove godine) upravo Piramidsi zamenili Zamalek u tom finalu koje je pripalo Al Ahliju na kraju.

Tragičar je bio povremeni egipatski reprezentativac Osama Galal koji je promašio oba puta, prvo u šestoj, a zatim i u odlučujućoj 17. seriji.

Bolje reći, junak pobede Fjučera bio je golman Mahmud Geneš koji ne samo da je odbranio četiri penala, nego je i tokom regularnog toka utakmice odbranio tri velike šanse.

Al Ahli u ovaj meč ulazi posle osvajanja trećeg mesta na Svetskom klupskom prvenstvu, gde je u borbi za bronzu savladao šampiona Azije Uravu red dajmondse.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave