DOMAĆI TEREN NIJE PREDNOST: "Crveni đavoli" igraju iznad očekivanja

O. M.

18. 11. 2023. u 12:05

BEROU dočekuje Krouli Taun u 18. kolu Lige dva.

ДОМАЋИ ТЕРЕН НИЈЕ ПРЕДНОСТ: Црвени ђаволи играју изнад очекивања

FOTO: Tanjug/AP/Ian Walton

Utakmica se igra na stadionu Holker strit na severu Engleske. Domaći tim je u seriji od sedam utakmaca bez poraza u svim takmičenjima. Trenutno su šesti na tabeli ćetvrtog razreda engleskog ligaškog sistema, a uspeli su da prođu i u drugo kola FA Kupa.

Berou je pre tri godine ušao u Ligu 2 i od tada pokušavaju da se domognu  lige jedan u kojoj nisu igrali od 1969. godine. Prošle godine su do 25. kola bili u vrhu i na pozicijama koje vode u plej-of ali su onda naglo pali i završili na devetom mestu. Sezonu ranije su izborili opstanak poslde velike borbe i to kao povratnici u četvrti razred posle skoro pet decenija neligaškog tavorenja.

Igraju na mali broj golova. Džilngem je jedina ekipa iz gornjeg dela tabele koja je postigla manje golova od njih, ali je zato Morkamb jedini tim u ligi koji je primio manje.

Kod kuće su bez poraza ali sa četiri remija su ispustili veliki broj bodova pa su u gostima, uprkos tri poraza, do sada skupili više bodova (15:13).

Krouli je pobedom protiv Akringtona prekinuo niz od pet utakmica bez trijumfa. "Crveni đavoli" su pred početak sezone slovili kao najveći kandidati za ispadanje, pre svega zbog činjenice da je uprava rasprodala gotovo ceo tim i dovela zamene iz nižih liga, ali za sada im ide mimo svih očekivanja i stoje u sredini tabele.

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)