U NORVEŠKOJ PUKLA "PETARDA": Haken ima najgoru odbranu u Ligi Evrope

O. M.

09. 11. 2023. u 10:52 >> 10:52

HAKEN dočekuje Molde u četvrtom kolu Lige Evrope. Utakmica se igra od 21 čas na stadionu "Ulevi" u Geteborgu.

У НОРВЕШКОЈ ПУКЛА ПЕТАРДА: Хакен има најгору одбрану у Лиги Европе

Foto Profimedia

Veoma zanimljivu utakmicu odigrale su ove dve ekipe pre dve nedelje u Norveškoj. Molde je ostvario rezultatski ubedljiv trijumf od 5:1, iako je Haken mogao da postigne još neki pogodak.

Obe ekipe igraju na veliki broj golova, Šveđani su vezali pet utakmica GG&3+ od kojih samo jednom nije bilo i 4+, a Norvežani šest. Pritom, pobeda nad Hakenom je bila jedina Moldeova u tom periodu, uz pet poraza.

Haken ima najgoru odbranu u Ligi Evrope, sa deset primljenih golova, a samo Moldeu su uspeli da zatresli mrežu. Ipak, "ose" su kod kuće izgubile samo jednu od deset utakmica i to protiv Karabaga u drugom kolu Lige Evrope (1:0). To je i jedina utakmica na stadionu Ulevi na kojoj nisu postigli dva ili više golova ove sezone.

Molde je vezao četiri poraza u norveškoj Elitseriji i tako ostao i bez teoretskih šansi da se preko lige plasira u Evropu naredne godine. Trećeplasirani Tromso beži deset bodova tri kola pre kraja, pa je poslednja nada "plavih" Kup u kome su stigli do finala, ali protivnik im je Bode/Glimt, ekipa koja ih je pre mesec dana pobedila sa 3:1 u gostima u okviru Elitenserije.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)