HAJDUK PREPUSTIO PRVO MESTO RIJECI: ''Bili'' traže izlaz iz krize!

V.M.

27. 10. 2023. u 08:36

NA otvaranju 13. kola hrvatskog prvenstva, kandidat za titulu iz Splita će gostovati razigranom Slaven Belupu (18.00).

ХАЈДУК ПРЕПУСТИО ПРВО МЕСТО РИЈЕЦИ: Били траже излаз из кризе!

Foto: Profimedia

Hajduk je imao sjajan start sezone obeležen sa dve prvenstvene pobede nad večitim rivalom Dinamom iz Zagreba. Zahvaljujući njima dugo je bio na prvoj poziciji, ali u poslednje vreme je doživeo veliki pad u formi i izgubio je tri od minulih pet utakmica.

U prošlom kolu porazio ga je Osijek (0:2), a zahvaljujući tome lidersku poziciju preuzela je Rijeka, ali ''bili'' je mogu vratiti ako trijumfuju na večerašnjem duelu jer imaju samo dva boda manje od nje.

Zanimljivo je da gosti i dalje nisu odigrali remi ove sezone, na 11 utakmica ostvarili su sedam pobeda i doživeli četiri poraza. 

Vredi napomenuti da se izabranici Ivana Leka muče napadački, nisu postigli gol na poslednje dve utakmice, a generalno ove godine igraju utakmice sa malim brojem pogodaka, gol-razlika im je 13:8 što znači da na njihovim mečevima pada manje od dva gola po meču.

Što se tiče domaćina, on se nakon slabog otvaranja prvenstva razigrao i osvojio je sedam bodova na poslednje tri utakmice zahvaljujući kojima je pobegao sa dna tabele i sada je osmi na tabeli.

Seriju dobrih rezultata započeo je trijumfima nad Osijekom i Varaždinom, a nakon toga Belupo je remizirao sa poslednjeplasiranim Rudešom.

Za razliku od svog rivala, ''farmaceuti'' igraju utakmice sa obiljem golova i na njihovih 12 mečeva je viđeno 38 pogodaka, preko tri u proseku.

Tradicionalno gledano Slaven ''leži'' Hajduku koji ga je savladao na poslednja četiri međusobna duela, a mi verujemo da će to i večeras učiniti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!