ROMA SE RASPUCALA ZA VIKEND: Može li ''vučica'' do nove pobede u Tiraspolju?

V.M.

21. 09. 2023. u 10:58 >> 10:58

IZABRANICI Žozea Morinja će u prvoj utakmici ovosezonskog izdanja Lige Evrope gostovati moldavskom prvaku, Šerifu iz Tiraspolja (18.55).

РОМА СЕ РАСПУЦАЛА ЗА ВИКЕНД: Може ли вучица до нове победе у Тираспољу?

Tanjug/AP

Ovo je dobro poznato takmičenje za goste koji su prošle sezone u njemu dogurali do finala, gde nisu uspeli da sačuvaju prednost protiv Sevilje (1:1) koja ih je savladala posle bolje izvođenjeg jedanaesteraca, ali Morinjo je na pres-konferencija u svom stilu izjavio da ne računa taj poraz i da će do kraja života tvrditi da nisu izgubili od Sevilje, ogorčen suđenjem Entonija Tejlora na toj utakmici.

Izabranici ''gospodina posebnog'' nisu dobro započeli prvenstvo, osvojili su samo bod u uvodna tri kola, ali su nakon njegovog povratka na klupu posle odrađene suspenzije bolje zaigrali i u dominantnom stilu savladali Empoli sa 7:0.

Najveće letošnje pojačanje Lukaku se publici u Rimu predstavio pogotkom, a pored njega istakao se Dibala sa dva gola i navijači ''đalorosa'' su jako srećni što imaju takva dva igrača u klubu, od kojih očekuju velike stvari.

Što se tiče Šerifa, on je evropsku avanturu započeo u kvalifikacijama za Ligu šampiona gde ga je izbacio Makabi iz Haife, ali je moldavski prvak nakon toga bio bolji od BATE Borisova, odnosno Klaksivka i tako se plasirao u drugo najjače evropsko takmičenje.

Popularne ''ose'' su solidno započele i u domaće prvenstvu gde su u uvodnih pet kola osvojili 12 bodova i zauzimaju treće mesto na tabeli zbog lošije gol-razlike od vodećeg Milsamija.

Pored ovih timova u grupi ''G'' će još igrati Slavija iz Praga i Servet.

Očekujemo da Roma ozbiljno shvati ovo takmičenje kao i prošle sezone, te zbog toga verujemo da će Morinjo izvesti najjači sastav i osvojiti tri boda na teškom terenu za igru u Tiraspolju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024