ČESI ČUVAJU VRH TABELE: Albanci silni samo protiv slabijih

O. M.

07. 09. 2023. u 11:44

ČEŠKA dočekuje Albaniju u petom kolu grupe E kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Utakmica se igra na Fortuna areni u Pragu od 20 časova i 45 minuta.

ЧЕСИ ЧУВАЈУ ВРХ ТАБЕЛЕ: Албанци силни само против слабијих

FOTO: AP/Tanjug

Češka je lider grupe posle tri odigrane utakmice sa sedam bodova. Albanija ima jedan manje, ali treba reći da su "crveno-crni" obe pobede ostvarili protiv autsajdera grupe, Moldavije, odnosno Farskih Ostrva, dok je Češka savladala favorita grupe Poljsku i Farane, ali je kiksnula na gostovanju Moldaviji čiju odbranu nije uspela da probije (0:0).

Češka je slobodan dan u kvalifikacijama, krajem juna, iskoristila za prijateljsku utakmicu sa Crnom Gorom, koju su ubedljivo savladali sa 4:1 u Podgorici. Uprkos kiksu protiv Moldavije, četiri utakmice bez poraza su sjajan rezultat za tim koji je prethodno ispao iz A divizije Lige nacija, gde je takmičenje završio poslednji, iza Španije, Portugala i Švajcarske. Česi nisu uspeli ni da se plasiraju na Mundijal jer su ispali u baražu od Švedske.

Albanija je zabeležila tri pobede u poslednje četiri utakmice, ali sve su to bili skromni protivnici, dok je u prethodnih deset utakmica od starta 2022. godine bila bez pobede.

Češka je favorit i nema sumnje da će iskoristiti prednost domaćeg terena kako bi zadržala lidersku poziciju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)