DUEL DVE NAJEFIKASNIJE EKIPE U LIGI: Skantorp želi ekspresan povratak, Saut šilds drugu uzastopnu promociju

O. M.

05. 09. 2023. u 09:10 >> 09:10

SKANTORP JUNAJTED dočekuje ekipu Saut šildsa u derbiju osmog kola engleske Nacionalne lige sever. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na "Glandford parku" u Skantorpu, gde se pre samo 14 godina igrao Čempionšip, a "gvozdeni" su prošle sezone iz Nacionalne lige ispali u šesti rang takmičenja.

ДУЕЛ ДВЕ НАЈЕФИКАСНИЈЕ ЕКИПЕ У ЛИГИ: Сканторп жели експресан повратак, Саут шилдс другу узастопну промоцију

FOTO: Profimedia

Problemi su nastali na relaciji uprava - navijači. Iako je klub ovog leta doveo kvalitetna pojačanja kojima je najavio borbu za povratak u peti rang takmičenja, navijači žele da vlasnik Dejvid Hilton napusti klub, ali on ne želi da ide.

Posle sedam utakmica, Skantorp je drugi na tabeli sa 14 bodovaImaju najbolji napad u ligi sa 16 postignutih golova. Postigli su dva ili više golova u pet od sedam utakmica. 

S druge strane, Saut šilds je ove sezone stigao iz sedmog razreda (Nordern premijer lige) ali je već istakao kandidaturu za plasman u Nacionalnu ligu. 

"Pomorci" imaju novca, što pokazuje i skorija istorija koja kaže da su za sedam godina napredovali četiri ranga takmičenja, a sada im se, ako je suditi po početku ove sezone, smeši još jedan.

Uprava raspolaže velikim novcem za uslove šeste lige. Doveli su brojna pojačanja, a na mesto menadžera doveden je Argentinac Hulio Arka, nekadašnji fudbaler Sanderlenda i Midlsboroa.

Posle sedam utakmica treći su na tabeli sa 14 bodova jer imaju nešto lošiju gol-razliku od Skantropa. Postigli su gol manje od današnjeg rivala ali su na svakoj odigranoj utakmici bar po jednom tresli mrežu protivnika. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!