VIMBLDON JE NAMUČIO ČELSI: Stivenidž na putu dvostruke uzastopne promocije

O. M.

05. 09. 2023. u 08:29 >> 08:29

AFC VIMBLDON dočekuje ekipu Stivenidža u okviru prvog kola EFL trofeja, trećeg po jačini kupa u Engleskoj, u kome učestvuju ekipe iz trećeg i četvrtog razreda takmičenja, kao i juniorske ekipe premijerligaša i članova Čempionšipa.

ВИМБЛДОН ЈЕ НАМУЧИО ЧЕЛСИ: Стивениџ на путу двоструке узастопне промоције

Profimedia

Utakmica se igra od 20 časova na "Plau lejn" stadionu u Jugozapadnom Londonu, u okviru grupe "C" južne sekcije takmičenja.

Vimbldon se prošle sezone jedva spasao ispadanja u Nacionalnu ligu jer je takmičenje u Ligi dva završio na 21. mestu. Ove sezone igraju mnogo bolje i posle šest kola su neporaženi, sa dve pobede i četiri remija i zauzimaju peto mesto.

Jedini poraz u sezoni ekipa Džonija Džeksona doživela je u uglednijem Liga kupu od Čelsija, iako su vodili od 19. minuta na Stamford bridžu, a "plavci" su do izjednačenja stigli iz najstrože kazne u nadoknadi prvog poluvremena, da bi tek sredinom drugog dela postigli drugi gol kojim su slomili otpor "donsa".

Stivenidž je prošle sezone igrao sa Vimbldonom u Ligi dva, ali sa mnogo više uspeha, pa je kao drugoplasirani tim izborio promociju u Ligu jedan.

U istom ritmu nastavili su i u višem razredu takmičenja gde su posle šest kola na deobi prvog mesta sa 13 bodova i ne bi bilo nikakvo čudo da se sledeće sezone nađu u Čempionšipu, naravno, pod uslovom da nastave s ovako dobrim igrama.

Da su ozbiljna ekipa govori i rezultat prvog kola Liga kupa u kome su eliminisali Votford.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)