PREPOROD "SLEPIH MIŠEVA": Prošle godine jedva izborili opsanak sada na sto odsto učinka u La ligi

O. M.

27. 08. 2023. u 10:28

VALENSIJA dočekuje Osasunu u trećem kolu španske La lige. Meč je zakazan na stadionu "Mestalja" od 19 časova i 30 minuta.

ПРЕПОРОД СЛЕПИХ МИШЕВА: Прошле године једва изборили опсанак сада на сто одсто учинка у Ла лиги

Foto: Profimedia

"Slepi miševi" igraju kao prepodođeni. Ekipa koja se do kraja prošle sezone grčevito borila za opstanak, jedna je od tri, uz Real Madrid i Rajo Valjljekano, sa stoodstotnim učinkom na startu sezone 2023/24.

Klupska legenda Ruben Baraha odradio je odličan posao otkad je ovog februara na klupi zamenio Đenara Gatuza. Nagrađen je letos novim dvogodišnjim ugovorom, a da je odluka uprave bila ispravna videlo se već tokom priprema kada su slepi miševi vezali četiri pobede. Utisak nije pokvaren porazom u generalnoj probi pred start sezone, jer Aston vila je protivnik za respekt.

Valensija je u prelaznom roku ostala bez Edinsona Kavanija koji se vratio u Južnu Ameriku, kao i mladog Amerikanca Junuza Muse koji je pojačao Milan. Otišao je i srpski internacionalac Uroš Račić koji je ionako prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Bragi a od letos je član Sasuola.

Na Mestalju su stigli Ozkačar i Pepelu, a mesto napadača još je upražnjeno iako je pre nekoliko dana u klub stigao Serhi KAnjos jer on nije klasičan centarfor. Za sada, ovu poziciju pokriva portugalski vezista Andre Almeida i ne može se reći da mu ide loše iako se još nije upisao u strelce.

Osasuna koja u ovaj meč ulazi posle dva poraza na svom terenu, od Bilbaba u La ligi i Briža u kvalifikacijama za Ligu konferencija, je i dalje bez teže povređenog srpskog internacionalca Darka Brašanca.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)