"CRVENO-BELI" SU BOLJI OD UKRAJINACA: Slavija u vrhunskoj formi putuje u Košice

O. M.

17. 08. 2023. u 14:32 >> 14:32

SLAVIJA iz Praga gostuje ukrajinskom predstavniku Dnipro-1 u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. "Crveno-beli" imaju kapital od 3:0 iz prvog meča.

ЦРВЕНО-БЕЛИ СУ БОЉИ ОД УКРАЈИНАЦА: Славија у врхунској форми путује у Кошице

Profimedia

Zbog ratnog stanja u Ukrajini Dnjipro će Slaviju dočekati u slovačkim Košicama.

Već je Ivan Šranc sa dva gola za nešto više od pola sata igre, između petog i 37. minuta, zapečatio sudbinu Ukrajinaca, kojima nije pomogao ni crveni karton za Igoa Ogbua u 58. minutu, ni to što je Slaviji poništen gol Vaclava Jurečke u 51. minutu. Konačan rezultat postavio je Valem u 81. minutu.

Tri dana posle poraza u Pragu, Dnjipro je odigrao nerešeno sa Minajom 1:1 u ukrajinskoj Premijer ligi. Tverdohlib je doveo domaćine u vođstvo u 89. minutu, ali je Dnjipro sa igračem manje uspeo da izjednači u zaustavnom vremenu preko Dominga Blanka.

Dnjipro je u kvalifikacije za Ligu Evrope upao preko Lige šampiona odakle je eliminisan od Panatinaikosa posle 1:3 u Košicama i 2:2 u Atini. Jedinu pobedu u sezoni Dnjipro je ostvario protiv Žitomira u drugom kolu Premijer lige Ukrajine.

S druge strane, Slavija je u domaćem prvenstvu na stoodstotnom učinku posle četiri kola i deli prvu poziciju s najvećim rivalom Spartom. Oni ove sezone imaju pet od pet u svim takmičenjinja, a poslednji poraz doživeli su 13. maja ove godine u završnici prošlog šampionata.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu