"CRNI ORLOVI" ŽELE TITULU NAZAD: Bešiktaš je u đavolski dobroj formi

O. M.

14. 08. 2023. u 12:06

BEŠIKTAŠ gostuje Fatihu Karagumruku na "Ataturk olimpijskom stadionu" u Istanbulu ovog ponedeljka od 20 časova. To je poslednja utakmica prvog kola turske Superlige.

ЦРНИ ОРЛОВИ ЖЕЛЕ ТИТУЛУ НАЗАД: Бешикташ је у ђаволски доброј форми

Foto: Profimedia

"Crni orlovi" se nadaju da će ove sezone uspeti da vrate titulu koju su osvojili poslednji put 2021. godine. Prošle sezone završili su kao treći sa deset bodova zaostatka za šampionom Galatasarajem i dva manje od drugoplasiranog Fenerbahčea.

Bešiktaš je u neverovatnoj formi. Ova ekipa je poslednji poraz doživela još početkom februara od Sivaspora. Od tada su zabeležili 15 pobeda i dve nerešene utakmice u zvaničnim utakmicama, uz tri pobede i dva remija u prijateljskim.

U predsezoni pobedili su Strazbur i Mezekevešd-Žori, a odigrali nerešeno sa Augzburgom. Sezonu su počeli u kvalifikacijama za Ligu konferencija u kojima su bili ubedljivi do sada. U drugom kolu kvalifikacija bili su bolji od Tirane u oba meča (3:1 i 2:0), a u prvoj utakmici trećeg kola pobedili su Nefči u gostima sa 3:1.

Karagumruk je prošlu sezonu završio na solidnom sedmom mestu sa 51 bodom. U pripremnom periodu nisu odigrali mnogo utakmica, samo tri, i to protiv turskih ekipa. Pobedili su u generalnoj probi pred start prvenstva, kada su bili bolji od Istanbulspora, dok su poraze pretrpeli od Ankaragudžua i Hatajspora.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?