BARAK BAHAR PRAVI VELESILU OD ZVEZDE: ''Crveno-beli'' već imaju priliku da se odvoje od večitog rivala

V.M.

30. 07. 2023. u 07:47

U prvom kolu Superlige Srbije, aktuelnog prvaka od 20 časova očekuje sudar sa Vojvodinom na stadionu „Rajko Mitić“.

БАРАК БАХАР ПРАВИ ВЕЛЕСИЛУ ОД ЗВЕЗДЕ: Црвено-бели већ имају прилику да се одвоје од вечитог ривала

FOTO: M. Vukadinović

Kao i prethodnih godina, Crvena zvezda je glavni kandidat za titulu. Na „Marakani“ očekuju rekordnu, sedmu krunu u nizu, a da ona završi u trofejnoj sali pokušaće da se pobrinu novi trener Barak Bahar i kvalitetna pojačanja koja su u prirpemnom periodu impresionarala.

''Crveno-beli'' su na prijateljskim utakmicama igrali fantastičan fudbal i upisali su impreisvnih sedam pobeda na isto toliko odigranih utakmica uz dominantnu gol-razliku, 19:2.

Najubedljivija je bila ona nad Fiorentinom, koju je aktuelni srspki šampion dominantno savladao pre par dana rezultatom 5:0. Svih pet golova Zvezda je postigla u uvodnih 26 minuta a najviše se istakao novopečeni prvotimac crveni-belih, Olajinka, koji je dva puta tresao mrežu, a pored njega mrežu su tresli Kraso, Ivanić i Bukari.

Barak Bahar je napravio pravu revoluciju od kada je prezuzeo tim, njegova četa igra veoma ofanzivno, stalno pritiska protivnika i deluje da su se pojačanja poput Olajinke, Krasoa i Glazera potpuno uklopila u filozofiju izraeslkog stručnjaka.

Što se tiče Vojvodine, njoj će biti teško da ponovi uspeh iz prošle sezone kada je zauzela peto mesto na tabeli i plasirala se u kvalifikacije za Ligu konferencija. Ekipu su napustili nosioci igre Topić i Kabić koji su pojačali Famalikao, odnosno Crvenu zvezdu, i biće teško popuniti rupe napravljene njihovim odlascima.

Pored njih ''stara dama'' je ostala i bez dva napadača, talentovani Jovan Milošević je prešao u Štutgartu u transferu vrednom 1 200 000 evra, dok je iskusni Nemanja Nikolić započeo drugi mandat u dresu Partizana.

Uprava je radila na pojačanjima i igrači poput Stefana Vukića, Radulovića, Crnomarkovića i Bolingija pokušaće da održe Vošu u vrhu srpskog fudbala.

Novosađani su preko nedelje započeli svoju kampanju u Evropi, poraženi su na Kipru od strane APOEL-a rezultatom 2:1 i moraće da jure preokret na ''Karađorđu'' idućeg četvrtka.

Ovi rivali su se sastali tri puta prošle sezone, Zvezda je upisala dve pobede (2:0, 2:1), dok je na otvaranju prolećnog dela prvenstva viđen remi (1:1).

S ozbirom da je Partizan juče remizirao sa TSC-om u Bačkoj Topoli (3:3), Zvezda već ima priliku da se odvoji od večitog rivala i verujemo da će to iskoristiti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: D|1+&3+ (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)