LAK POSAO ZA "KONJARE": Fudbalski "liliputanci" maštaju o čudu

V.D.

19. 07. 2023. u 09:16

DANAS od 18 časova Karabag i Linkoln Red Imps odigraće revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona

ЛАК ПОСАО ЗА КОЊАРЕ: Фудбалски лилипутанци маштају о чуду

Foto: Profimedia

Pre osam dana na Gibraltaru smo gledali malo drugačiji meč nego što se očekivalo. Linkoln je šokirao Karabag u 25. minutu meča kada je na asistenciju iskusnog desnog beka Ibrahima Ajua, mrežu zatresao španski napadač Kike Gomez. To je bio prvi i jedini udarac u okvir gola za najtrofejniji klub sa Gibraltara na tom meču. 

Ekipa Gurbana Gurbanova se probudila nakon primljenog gola i krenula još ofanzivnije. Dobru igru materijalizovali su u 58.minutu albanski napadač Redon Džiša. Linkoln Red Impsi su nastavili da se brane i bili su blizu velikog remija i "rušenja" mnogih tiketa ali je bivši reprezentativac Alžira Jasin Benzia u četvrtom minutu nadoknade postigao pobedonosni pogodak za svoj tim.

Karabag je najtrofejniji klub u svojoj zemlji i redovan je učesnik grupnih faza evropskih takmičenja a prethodne dve sezone uspeli su da igraju i nokaut fazu pa ne sumnjamo da će slaviti na večerašnjem meču i izboriti plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona. 

Pobednika ovog susreta u drugom kolu očekuje dvomeč sa poljskim šampionom Rakovom koji je eliminisao estonsku Floru ukupnim rezultatom 4:0.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)