"TIGROVI" SU I DALJE NEPOBEDIVI: Ćingdao se muči i sa trećeligašima

O.M.

28. 06. 2023. u 10:30 >> 10:30

JEDNA od dve neporažene ekipe Superlige Tjencin tajgers dočekuje pretposlednji tim lige Ćingdao, u 13. kolu kineskog fudbalskog šampionata.

ТИГРОВИ СУ И ДАЉЕ НЕПОБЕДИВИ: Ћингдао се мучи и са трећелигашима

Foto Profimedia

Tjencin je u poslednjem kolu šampionata odigrao meč bez golova sa drugom neporaženom ekipom Čendu Žunčenom, a potom je u Kupu eliminisao niželigaša Vusi pobedivši ga sa 2:0. Trenutno su "tigrovi" četvrti, sa 20 bodova, devet manje od lidera Šangaja. 

Tjencin ima drugu najbolju odbranu u ligi sa devet primljenih golova, ali je sa 14 postignutih tek deseti po efikasnosti. 

Ćingdao je u osminu finala kupa prošao na mala vrata, savladavši trećeligaša Dantung tek posle izvođenja jedanaesteraca. Malo je nedostajalo da"morski bikovi" završe posao i u regularnom delu jer su vodili od 15. minuta sa 1:0, ali je domaći niželigaš izjednačio u trećem minutu zaustavnog vremena.

Ipak, nisu imali sreće u penal-lutriji, a upravo je strelac izjednačujućeg gola Jao Diran bio jedan od dvojice nepreciznih sa bele tačke.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,70)

PREDLOG ZA HRABRIJE: 1&2+ (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)