PRIPREME ZA EURO: Goleada u Bremenu

V.M.

12. 06. 2023. u 11:43

OD 18 časova u prijateljskom susretu na ''Veserstadionu'' će se sastati Nemačka i Ukrajina.

ПРИПРЕМЕ ЗА ЕУРО: Голеада у Бремену

FOTO: AP/Tanjug

Domaćin Evropskog prvenstva ima velika očekivanja i selektor Hansi Flik je već krenuo sa pripremanjem taktike za veliko takmičenje. 

Nemačka je razočarala na Svetskom prvenstvu u kojem je iznenađujuće ispala iz grupe ''E'' i sledeće godine ima priliku da popravi utisak i pred svojim navijačima popne se na tron Evrope po prvi put od 1996. godine.

Nakon neuspeha u Kataru, ''manšaft'' je odigrao dve prijateljske utakmice krajem marta. Prvo je golovima Filkruga savladao Peru (2:0), a nakon toga je u goleadi izgubio od Belgije (2:3).

Sa druge strane, Ukrajinci imaju dosta tešku grupu u kvalifikacijama za Euro 2024. i pitanje je da li će se uopšte plasirati na njega, prvi meč kvalifikacija su izgubili od Engleske (2:0).

Na prvenstvo idu dve ekipe iz grupe, a pošto je tu i branilac titule Italija, može se reći da su ''plavo-žuti'' autsajderi. 

Pored poraza od ''Gordog Albiona'', Ukrajina je krajem marta savladala Brentford 2 u prijateljskom meču sa 0:2.

Na poslednjih pet međusobnih duela goleade su redovne, na tih pet utakmica Nemačka je upisala četiri pobede, viđen je i remi, a palo je čak 20 golova, tačno četiri u proseku.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|1+||1+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

LETOVANJE U TUNISU: Poznate cene - pogledajte ponudu za ovu prelepu destinaciju (FOTO)