NIKOLA JOKIĆ NA KORAK OD ISTORIJE: Srbin je rezervisao šampionski prsten!

M.M.

12. 06. 2023. u 11:51 >> 11:51

PRVA meč-lopta za Jokića i družinu.

НИКОЛА ЈОКИЋ НА КОРАК ОД ИСТОРИЈЕ: Србин је резервисао шампионски прстен!

FOTO: Tanjug/AP

Košarkaši Denvera će u noći između ponedeljka i utorka ugostiti Majami, utakmica će se igrati u "Bol" dvorani, a izabranici Majka Melouna će imati priliku da pred svojim navijačima ispišu istoriju.

Nagetsi su igrali sjajno čitave sezone, a u nokaut fazi su svoju igru podigli za još stepen više.

Na samom startu plej-ofa su eliminisali Minesotu bez problema, da bi kasnije bili bolji od Finiksa i Los Anđeles lejkersa.

Nikola Jokić igra zaista neverovatno u doigravanju i velike su šanse da će se okititi titulom najkorisnijeg igrača finala.

Momci iz Kolorada su pretrpeli brejk u drugoj utakmici, ali im nije dugo trebalo da postave stvari na svoje mesto. U trećoj utakmici su vratili izgubljeno, da bi dva dana kasnije još jednom pokorili Floridu i doveli sebe na samo korak od prve titule u istoriji franšize.

Poslednji susret se završio rezultatom 95:108, a Nikola Jokić je imao učinak od 23 poena i 12 skokova.

Najefikasniji pojedinac na terenu bio je Eron Gordon koji je ubacio 27 poena, Brus Braun je dodao 21, dok je Džamal Marej imao dabl-dabl učinak od 15 poena i 12 asistencija. U poraženom taboru Džimi Batler i Bem Adebajo su kombinovano imali 45 pogodaka.

Navijači se nadaju da će ovo biti poslednja utakmica u sezoni i da će njihovi ljubimci napokon otići na zasluženi odmor.

Tim iz Kolorada jeste u velikoj prednosti, međutim, ukoliko prva "meč-lopta" ne bude realizovana, serija će se vratiti u Majami.

Svi u Denveru su svesni važnosti utakmice, a mi verujemo da će popularni Džoker osvojiti šampionski prsten i ubrzo krenuti put Srbije jer se u nedelju u njegovom rodnom Somboru održavaju trke konja u kojima će učestvovati njegovi ljubimci.

NAŠ TIP: H1 -7,5 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov