"LUDA ŠUMA" ISKORISTILA KIKS ILIĆEVOG CSKA: Ludogorec ide po nove bodove na obalu Crnog mora

O. M.

07. 06. 2023. u 10:14

LUDOGOREC gostuje Černom moru u 35. kolu bugarske Perve lige. Meč se igra na stadionu Tiča u Varni s početkom od 17.45.

ЛУДА ШУМА ИСКОРИСТИЛА КИКС ИЛИЋЕВОГ ЦСКА: Лудогорец иде по нове бодове на обалу Црног мора

Foto: EPA-EFE/VASSIL DONEV

Domaći tim je peti na tabeli sa 54 boda, dok je Ludogorec iskoristio kiks "našeg" CSKA protiv CSKA 1948 i vratio se na prvo mesto sa 82 boda, jednim više od ekipe koju s klupe predvodi srpski stručnjak Saša Ilić.

Rezultat njihovog poslednjeg prvenstvenog okršaja bila je pobeda Ludogoreca, rezultatom 3:2 na svom terenu, 12. marta ove godine. Kasnije, krajem aprila i početkom maja igrali su dvomeč u polufinalu Kupa u kome su obe ekipe pobedile sa 2:1 kao domaćini. Ludogorec je posle penala izborio plasman u finale Kupa.

Od poslednjih pet mečeva između ovih protivnika, tri su dala više od 2,5 gola i tri puta su oba tima postizala bar po gol.

Černo more je zabeležilo poraz od 2:1 na gostovanju Lokomotivi Plovdiv u svom poslednjem meču Prve lige. Klub je trenutno u nizu od dva uzastopna poraza i bez pobede na poslednje četiri utakmice. 

Ludogorec je u subotu ostvario pobedu od 3:2 protiv Levskog iz Sofije. Tim je u nizu od deset utakmica bez poraza, sa osam pobeda i dva remija. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!