TSC ZA ISTORIJU: Novi Pazar bez navijača u Bačkoj Topoli

O. M.

04. 05. 2023. u 12:15

TSC iz Bačke Topole dočekuje ekipu Novog Pazara u četvrtfinalu fudbalskog Kupa Srbije.

ТСЦ ЗА ИСТОРИЈУ: Нови Пазар без навијача у Бачкој Тополи

FOTO: M. Vukadinović

Drugoplasirana ekipa u Super ligi Srbije pokušaće da dođe do svog najvećeg uspeha u ovom takmičenju, nakon što je prethodne dve sezone zaustavljana baš u četvrtfinalu, od Radnika iz Surdulice 2021. i od Crvene zvezde prošle godine. Upravo u toj prošloj sezoni Novi Pazar je ostvario svoj najveći uspeh u ovom takmičenju stigavši do polufinala gde je i ovu ekipu zaustavila Crvena zvezda.

Uoči ovog okršaja stanje na tabeli govori da su domaćini favoriti. Trenutno TSC drži mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok je Novi Pazar šesti na tabeli i vezao je četiri poraza.

Ono "ali" koje TSC-u sreću kvari je međusobni skor ove sezone. Novi Pazar je jedina ekipa koja je uspela da pobedi TSC oba puta u regularnom toku prvenstva, a samo još Zvezda i Partizan imaju po dve pobede nad ekipom iz Bačke Topole, računajući i plej-of.

Upravo zato trener TSC-a Žarko Lazetić oprezan je pred duel i kaže da je sve moguće jer se igra samo jedna utakmica. S njim se složio i strateg Novog Pazara Davor Berber koji se nada da će njegova ekipa izaći iz rezultatske krize jer "kako je mogao Partizan, nadam se da možemo i mi", kaže nekadašnji omladinac "crno-belih" koji je kao igrač batajničkog BSK priredio jedno od najvećih iznenađenja u istoriji kupa, kada je ekipa iz beogradskog predgrađa eliminisala upravo Partizan, davne 1996. godine.

Navijači novog Pazara, popularna Torcida Sandžak, otkazali su put u Bačku Topolu zbog jučerašnje tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju