POSUSTAJE LI KERIKOVA DRUŽINA? Na Riversajd dolazi ekipa koja želi u plej-of

O. M.

14. 04. 2023. u 11:20

MIDLZBRO dočekuje Norič u derbiju 42. kola engleskog Čempionšipa.

ПОСУСТАЈЕ ЛИ КЕРИКОВА ДРУЖИНА? На Риверсајд долази екипа која жели у плеј-оф

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Izabranici Majkla Karika malo su pokvarili formu u poslednje tri utakmice u kojima su osvojili samo bod, ali su i dalje u dobroj poziciji za plasman u plej-of. Doduše, sve je manje nade da će izboriti direktnu promociju, pošto je drugoplasirani Šefild junajted sada pobegao na plus osam, a između njih je i Luton koji igra sjajno u poslednje vreme.

Malo je nedostajalo da Boro doživi i treći uzastopni poraz, pošto je u ponedeljak gubio sa 2:0 na gostovanju Bristol sitiju, ali su Ramzi i Kroks sa dva gola za šest minuta sredinom drugog dela igre poravnali rezultat. Norič je trenutno na osmoj poziciji na tabeli, dolazi na Riversajd sa samo sedam bodova manje od današnjeg protivnika. 

"Kanarinci" su u ponedeljak odigrali bez golova na svom terenu sa Roteramom, a samo tri dana ranije savladali su Blekburn sa 2:0 na gostovanju, što im je jedina pobeda u poslednjih šest kola. Tom pobedom nad direktim konkurentom prišli su na samo bod ekipi sa "Ivud parka" koja je trenutno šesta, a to je poslednje mesto koje vodi u plej-of.

Pošto su i Roversi na Veliki ponedeljak po gregorijanskom kalendaru odigrali nerešeno, ta razlika je ostala ista, ali se u međuvremenu između ovih ekipa našao i Preston koji takođe beži Noriču taj jedan bod.

U prvom duelu sezone, u novembru je Midlsbro pobedio sa 2:1 u gostima, a taj rezultat je možda najrealniji i danas.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 2,35) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)