VALENSIJA BI DA POBEGNE SA DNA: Legenda kluba je sela na klupi ekipe sa ''Mestalje''

V.M.

11. 03. 2023. u 10:15

''SLEPI miševi'' dočekuju Osasunu u utakmici 25. kola La lige.

ВАЛЕНСИЈА БИ ДА ПОБЕГНЕ СА ДНА: Легенда клуба је села на клупи екипе са Местаље

Foto: Profimedia

Domaćin ima velikih problema ove sezone, pruža jako slabe partije i trenutno je pretposlednji na tabeli sa 20 osvojenih bodova. Osasuna igra promenljivo u poslednje vreme, ali na poslednjih pet utakmica ima samo jedan poraz i nalazi se u grupi klubova koji će se boriti za plasman u Ligu konferencija iduće godine.

Skoro je na klupu Valensije zaseo Ruben Baraha. Sjajni vezista je bio ključni igrač ekipe sa Mestalje u prvoj dekadi 21. veka za vreme koje je osvojila dve titule prvaka Španije, UEFA kup, UEFA superkup i Kup kralja. Sada ga očekuje potpuno drugačiji zadatak i cilj mu je da velikana zadrži u eliti. Na svom debiju na klupi, bivši reprezentativac ''crvene furije'' je upisao tri boda protiv Sosijedada, ali u prošlom kolu je doživeo poraz od lidera Barselone. Od svoja 23 boda, Valensija je čak 17 osvojila na ''Mestalji'' i danas će pred svojim navijačima pokušati da upiše novi pozitivan rezultat.

Osasuna ne gubi ali ni ne pobeđuje. U proteklih pet kola ima pobedu, poraz i tri remija. Poslednji je odigrala sa Seltom iz Viga kada je na semaforu posle 90. minuta stajalo 0:0. Izabranici Jagoba Arasatea generalno igraju tvrde utakmice ove sezone sa malo pogodaka što i govori njihova gol-razlika nakon 24 odigrana kola, 22:23. Gost je trenutno osmi na tabeli sa 34 osvojena boda. U redovima ''los rohiljosa'' nalazi se bivši igrač Partizana Darko Brašanac, koji je ove sezone odigrao dvadeset i dve utakmice u plavo-crvenom dresu i postigao je jedan gol, upravo protiv današnjeg protivnika. 

Na duelu ovih timova u prvoj polusezoni slavila je Valensija rezultatom 1:2 na ''El Sadaru''.

Baraha će imati problema sa izostancima, na večerašnjem meču neće biti Domenela, Pauliste, Lata, Nika Gonzaleza i Markosa Andrea, dok je pod upitnikom najbolji strelac ekipe, Edinson Kavani.

Kod gosta su upitni nastupi Penje i Rubena Garsije.

Očekujemo jednu dosta tvrdu utakmicu između dve slabo napadački raspoložene ekipe i verujemo da će Valensija osvojiti barem bod pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)