MANČESTER SITI ODRŽAVA KORAK ZA ARSENALOM: ''Građani'' gostuju na uvek neugodnom ''Selhurst parku''

V.M.

11. 03. 2023. u 08:30

KRISTAL Palas dočekuje izabranike Pepa Gvardiole od 18:30.

МАНЧЕСТЕР СИТИ ОДРЖАВА КОРАК ЗА АРСЕНАЛОМ: Грађани гостују на увек неугодном Селхурст парку

FOTO: EPA

Domaćin se nalazi u jako slaboj formi, dugo već ne zna za pobedu i teško da će je ostvariti protiv akutelnog šampiona. Siti sa druge strane nema prava na grešku jer zaostaje pet bodova za liderom Arsenalom i očekuje ga još jedna neizvesnta trka za titulu.

Agonija Palasa se nastavlja jer londonska ekipa i dalje nema pobedu u 2023. godini! Na deset utakmica u svim takmičenjima domaćin je doživeo pet poraza i odigrao isto toliko remija. Četa Patrika Vijere i dalje ima velikih problema sa realizacijom jer je u dosadašnjem toku takmičenja postigla samo 21 gol i najgori je napad lige uz Everton i Sautempton. Iako igraju slabo, ''orlovi'' zauzimaju sigurno 12. mesto na tabeli.

Siti je u seriji dobrih rezultata, na poslednjih pet ligaških mečeva ima četiri pobede uz neočekivani remi sa Notingemom. Ovo je period sezone kada izabranici Pepa Gvardiole tradicionalno hvataju zalet i redom melju sve do kraja sezone. Kako bi odbranili naslov prvaka biće im potrebna još jedna neverovatna serija pobeda kakve su često imali u prošlosti. Navijači ''građana'' će se najviše uzdati u svog novog miljenika, Erlinga Holanda. Sjajni centarfor oduševljava svojim nastupima od kada je došao u Premijer ligu i postigao je čak 27 golova do sada u najeltinijem rangu engleskog fudbala.

Na poslednjih pet međuosbnih utakmica prednost ima Siti koji je slavio tri puta, Palas je upisao jednu pobedu, a viđen je i remi. 

Domaćin će biti bez Dukurea i Džonstona.

Što se tiče gosta, Gvardiola nema većih problema sa povredama i jedino je upitan nastup Fila Foden.

Očekujemo da Siti bez većih problema odnese sva tri boda sa ''Selhurst parka''.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu