LOKALNI OKRŠAJ U NIKOZIJI: Fudbaleri oba tima vape za pobedom

N.P.

20. 02. 2023. u 09:20

EKIPA Olimpijakosa dočekuje gradskog rivala Omoniju u poslednjem susretu 24. kola kiparske Prve divizije.

ЛОКАЛНИ ОКРШАЈ У НИКОЗИЈИ: Фудбалери оба тима вапе за победом

Profimedia

Četa Makisa Sergidisa nema trijumf na prethodne četiri utakmice u prvenstvu. Nakon tri uzastopna poraza, "zeleno-crni" su proteklog vikenda odigrali remi bez golova na gostovanju Doksi. Ekipu Olimpijakosa do kraja sezone čeka borba za opstanak, jer zauzima pretposlednju, 13. poziciju na tabeli sa 14 osvojenih bodova.

Fudbaleri Omonije su u ozbiljnom padu forme, izgubili su dva vezana meča u šampionatu od Anortozisa 4:1 i Arisa iz Limasola 2:1. Popularni "kraljevi" su pali na sedmo mesto kiparske Prve divizije uz 35 prikupljenih bodova.

Domaćin je izgubio od gradskog rivala u minulom međusobnom duelu ubedljivo rezultatom 4:0. Fudbalerima obe ekipe je pobeda preko potrebna za izlazak iz krize, očekujemo otvorenu utakmicu u Nikoziji, gde predlažemo da pokušate sa kombinacijom golova.


NAŠ PREDLOG: |1+&2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)