20 GODINA NISU SLAVILI! Na ''Teatru snova'' su uzeli bod mogu li sada sva tri?

V.M.

12. 02. 2023. u 08:30

LIDS dočekuje Junajted na ''Eland roudu'' od 15 časova.

20 ГОДИНА НИСУ СЛАВИЛИ! На Театру снова су узели бод могу ли сада сва три?

FOTO: EPA

Ova dva tima su se susrela pre četiri dana kada je na ''Old trafordu'' bilo 2:2. Domaćin se nalazi u borbi za opstanak, uprava je otpustila Džesija Marša nakon slabih rezultata, i dalje nije našla dugoročnu zamenu tako da će ekipu sa klupe ponovo voditi Majkl Skubala. Junajted igra jako dobru u drugoj polusezoni, Erik ten Hag je sklopio kockice i njegovi izabranici će pokušati da savladaju današnjeg protivnika nakon što to nisu uspeli da urade na svom terenu.

''Paunovi'' su 17. na tabeli sa 19 osvojenih bodova, što je poen više od Evertona koji je prvi tim ispod crte. Lids se prošle sezone borio za opstanak do samog kraja i deluje da će to biti slučaj i ove godine.  Na poslednjih pet ligaških utakmica domaćin ima tri remija i dva poraza. Poslednju pobedu u prvenstvu zabeležio je pred pauzu za Svetsko prvenstvo kada je nakon preokreta savladao Bornmut sa 4:3. Domaćin je ove sezone na ''Eland roudu'' pokupio 13 bodova na deset odigranih utakmica.

''Crveni đavoli'' se nalaze u solidnoj formi. U protekli pet kola upisali su dve pobede, isto toliko remija i poraz od Arsenala. Nakon veoma slabog otvaranja prvenstva niko nije očekivao da će se nakon 22. odigrane utakmice nalaziti u samom vrhu tabele. Sve zasluge idu Eriku ten Hagu koji je uspeo da pronađe pobedničku formulu i njegova ekipa ima odličnu priliku da se vrati u Ligu šampiona. Pored dobrih igara u ligi, Junajted odlično nastupa u EFL kupu, plasirao se u finale u kojem će krajem februara ukrstiti koplja sa Njukaslom. Mančester takođe ima obaveze i u Ligi Evrope, sledeće nedelje će se u šesnaestini finala u velikom derbiju susresti sa Barselonom.

Kao što smo već rekli ova dva tima su u sredu podelila bodove, Lids je vodio sa 2:0 ali su ''crveni đavoli'' poravnali rezultat golovima Sanča i Rašforda. ''Paunovi'' su poslednji put savladali Junajted u Premijer ligi pre 20 godina kada je na ''Eland roudu'' bilo 1:0.

Domaćin će biti bez Dalasa, Foršoa, Greja i Rodriga.

Erik ten Hag ne može da računa na usluge Kazemira, Eriksena, Marsijala, Mektomineja i Marsijala.

Očekujemo zanimljivu utakmicu kao što je bila ona pre par dana i verujemo da će oba tima postići barem po gol na meču.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!