KO ĆE SE PRVI TRGNUTI? Oni štucaju od početka sezone

M.T.

04. 09. 2022. u 07:36 >> 07:39

BERLINCI još uvek nemaju pobedu posle četiri kola.

КО ЋЕ СЕ ПРВИ ТРГНУТИ? Они штуцају од почетка сезоне

Foto: Profimedia

Augzburg i Herta su veoma loše počeli sezonu, oba tima su doživela poraze u prethodnom kolu, a danas od 15.30 na ''VVK Areni'' Augzburg dočekuje upravo tim iz Berlina u petom kolu Bundeslige.

Samo jedna pobeda na kontu Augzuburga je sve dobro što je ekipa trenera Enrika Masena uradila od početka sezone u Bundesligi u prethodna četiri kola. Uspeo je Augzburg u drugom da savlada Bajer iz Leverkuzena, ali pre i posle toga su se događali samo porazi. U prethodnom kolu Hofenhajm je minimalnim rezultatom savladao Augzburg koji je mogao da primi još nekoliko golova.

Osim razočavaravajućeg početka sezone, Augzburg ima i veliki problem sa efikasnošću pošto su u četiri kola samo tri puta uspeli da postignu gol, a sve to značajno otežava debi Masena kao trenera u Bundesligi.

Loš početak sezone ima i Herta, tačnije još lošiji od svog današnjeg protivnika pošto tim iz Berlina još uvek nije uspeo da pobedi u novoj sezoni Bundeslige, a osvojio je samo jedan bod u prethodna četiri kola. Herta je prethodna dva meča u šampionatu izgubila minimalnim rezultatom od Borusije Menhengladbah i Borusije Dortmund, a generalno defanziva ne stoji loše jer je tim iz Berlina u četiri kola primio šest golova, ali zato muku muči sa pogađanjem protivničke mreže pošto je samo dva puta uspeo da rivalima postigne gol.

Ovakve Hertine igre nisu čak ni veliko iznenađenje jer se Berlinci sezonama unazad kao po pravilu grčevito bore za opstanak u Bundesligi.

Augzburg ima prilično problema sa povredama pošto Masen već neko vreme ne može da računa na Risa Oksforda, Feliksa Udokaija, Frederika Vintera, Niklasa Dorša, Tobijasa Štrobla i Nou Sarenren Baze zbog povreda, a malo je verovatnoća da zaigra i Andre Han koji ima problema sa člankom.

Ni u Herti situacija nije mnogo bolja sa povredama pošto Sandro Švarc ne može da računa na Li Dong-Juna, Runea Jarstejna, Linusa Gehtera, Keliana Nsona, Džesika Ngankama i Derija Šerhanta.

U međusobnim duelima Herta stoji mnogo bolje pošto je tim iz Berlina uspeo da ostvari pet pobeda, dok je Augzburg samo jednom slavio i četiri meča su završena nerešenim rezultatom. Prošle sezone je Herta uspela da slavi na gostovanju protiv Augzburga i današnje gostovanje bi moglo da bude potencijalna šansa da Berlinci stignu do prve pobede.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,68)

TIP ZA HRABRIJE: 2&GG (kvota 4,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri