PRILIKA ZA POPRAVNI: Sautempton preko "paunova" do prvih bodova u sezoni

Novosti online

13. 08. 2022. u 08:46 >> 10:41

"SVECI" žele da poprave utisak.

ПРИЛИКА ЗА ПОПРАВНИ: Саутемптон преко паунова до првих бодова у сезони

FOTO: AP/Tanjug

Sautempton je očajno započeo novu sezonu. "Sveci" su poraženi u Londonu od Totenhema sa 4:1 i danas od 16.30 na svom "Sent Merisu" žele da poprave utisak. Na megdan klubu iz Hempšira stiže Lids junajted.

I pored činjenice da su poveli još u 12. minutu pogotkom Džejmsa Vord-Prausa, Sautempton je doživeo debakl u prestonici. 

Već do kraja prvog poluvremena "pevci" su preokrenuli. Dejna Kuluševski je u 21. minutu odlično uposlio Rajana Sesenjona, koji je prelepim udarcem glavom matirao golmana Gavina Bazunua. Deset minuta kasnije posle odličnog dodavanja Hjun Min Sona pogodio je i Erik Dajer. 

U drugom poluvremenu apsolutna dominacija Totenhema, ali pomogli su im i igrači Sautemptona očajnim reakcijama. Najlošija je viđena u 60. minutu, kad je posle ubacivanja Emersona Rojala u peterac Muhamed Salisu očajno reagovao i ubacio loptu u sopstvenu mrežu. 

Samo tri minuta kasnije još jedan odličan prodor Emersona, koji je uputio povratni pas ka Kuluševskom, a Šveđanin je snažno šutirao i pogodio za veliku prednost svog tima. 

Vrlo zanimljivo bilo je u meču Lidsa i Vulverhemptona, na kraju je slavio domaćin posle preokreta – 2:1. 

Poveli su gosti golom Danijela Podesna u šestom minutu, izjednačio je Rodrigo u 24. Do kraja susreta oba tima su pokušavala da upišu startnu pobedu, a to je uspelo Lidsu, posle akcije iz 74. minuta, kad je Patrik  Bamford izbegao ofsajd zamku, asistirao Brendenu Aronsonu, a mladi Amerikanac koji je došao iz Salcburga, postigao je prvenac. Ipak, nakon usporenog snimka pogodak je upisan kao autogol Rajana Aita Nurija.

Prethodne sezone Sautempton je u prvom duelu ovih ekipa slavio sa 1:0, dok je drugi završen rezultatom 1:1.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024