DA LI JE RADNIČKI PREBOLEO BLAMAŽU? Sivić veruje u pobedu nad TSC-om

Novosti online

31. 07. 2022. u 10:53 >> 10:53

DERBI 4. kola nacionalnog šampionata.

ДА ЛИ ЈЕ РАДНИЧКИ ПРЕБОЛЕО БЛАМАЖУ? Сивић верује у победу над ТСЦ-ом

FOTO: FK Radnički Niš

Trener niškog Radničkog Tomislav Sivić javno je preuzeo odgovornost za ispadanje iz Evrope i blamaže protiv malteške Gzire. Iskusni stručnjak tako će nastaviti svoju odiseju na klupi ekipe sa Čaira, a već večeras na kultni stadion u okviru četvrtog kola Mocart bet Super lige stiže TSC.

- Mnogo je težak momenat. I psihički, posle onako bolne eliminacije, i fizički, budući da smo pre samo 48 sati igrali produžetke. Na sve malere koji nas dugo prate, nadovezala se i nova povreda, ali na muci se poznaju junaci i mi moramo da pronađemo snagu da protiv TSC-a pružimo više od maksimuma i ostvarimo cilj, a to su tri boda - istakao je strateg Nišlija.

Toliko je mali vremenski razmak između dve utakmice da ekipa između utakmice sa Gzirom i ove konferencije nije imala niti jedan pravi trening...

- Imali smo u petak ujutro trening oporavka, imaćemo sada lakši trening, a, verovali ili ne, okupićemo se i sutra pre podne, na dan utakmice, kako bismo doradili neke detalje, jer je drugi dan posle posle utakmice, po pravilu najteži. Ali, bićemo spremni da fizički iznesemo utakmicu. A mentalno - profesionalci smo, moramo da se podignemo - rekao je Sivić.

Protivnik je takav, da i treća utakmica Radničkog u novoj sezoni ima status derbija kola. TSC je, ubedljivom pobedom nad Čukaričkim na Banovom brdu (4:1) i remijem sa Partizanom u Humskoj (0:0), stekao epitet najneugodnijeg gosta na startu Mocart bet Super lige. 

U prethodnom međusobnom duelu Radnički je prilično rutinski slavio sa 2:0. Meč je odigran 13. maja, a strelci su bili Filip Kasalica i Lazar Jovanović.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa "Žao mi je!"

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a do njih nikako da dođe zbog brojnih zdravstvenih tegoba španskog tenisera. A onda, nova porcija drame, u Parizu...

25. 05. 2024. u 21:27

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)